çok meşgulum diyip haftalarca yazmayan flörte yazmalı mıyım? biliyorum hiçbir anlamı yok ama böyle aklımdan hiç çıkmıyor? lütfen yardım??

kendisi karadenizli malum fındık işleri ve birkaç başka işlerden dolayı çok yoğun olduğunu söyledi. ama haftalar geçmesine rağmen yazmadı. gerçekten o kadar moralim bozuldu ki kendisi ilk ciddi flörtümdü. böyle havada kalması çok sinirimi bozdu aklımdan çıkaramıyorum asla. bu yazmadığı sürede ben ona belliki konuşmuyoruz vs tarzı bir şey yazdım o da çok fazla işim olduğunu biliyosun o yüzden konuşmuyoruz gibi şeyler söyledi. şuan kendisine neden bu kadar saygısızca havada bıraktığını sormak istiyorum biliyorum hiçbir şey değişmeyecek ama kafama çok takılıyo kendimi çok kötü hissediyorum lütfen yardımcı olun bana ne yapmalıyım sizce tekrar yazar mı ya da neden bu şekilde bitirdi sizce çok üzgünüm gerçekten aşamıyorum :((

1. Kafanı başka şeylerle meşgul et ve lütfen bişey yazma

6 eylül 2022 22:20

2. Süslücüm bu olay ders olsun. Neden konuşmuyoruz vs dersen cepte görünürsün. Adam aramıyorsa sen de arama, yazmıyorsa sen de yazma. Dengeyi kurmayı öğrenirsin zamanla.

6 eylül 2022 22:23

3. Kendinize neden bu kadar kotu davraniyosunuz ya.. gercekten de adam yok sanki memlekette. Yazma tabii ki de konusmak isteyen vakit elbet buluyor findik fistik bahane.

6 eylül 2022 22:29

4. Valla a3 memlekette adam var da bana yazan benimle ilgilenen yok ilk kez olup da o da gidince üzüntüden napacağımı şaşırdım

6 eylül 2022 22:40

5. Sen ne yapacaksın a4 yazacak mısın

6 eylül 2022 22:41

6. Ss adamın o kadar umurunda değil kiiiiii ne saygısından bahsediyosun :d ayrıca neye göre kime göre ciddi? Muhtemelen Başkası ile konuşuyor, canı sıkılınca döner.

Sağlam adımlar atmayan kimseyi ciddiye alma, iki söze bi bakışa kanmaaaaaa

6 eylül 2022 22:47

7. Aylarca konuşunca ciddi sandım ben a6 :(

6 eylül 2022 22:50

8. Aylarca mııı? Balık baştan kokarmış :d aylarca flört nü edilir canım benim

6 eylül 2022 22:53

9. Konuşulmaz mı süslüm 2 ay olmuştu :( ben gerçekten hiçbi şey bilmiyorum sanırım jfjekkf

6 eylül 2022 22:59

10. Süslü yaşlar kaç? Ben de karadenizliyim de detay verirsen bahane mi yoksa gerçekten ni yoğun belki çıkarım yapabilirim. Diğer iş dediği ne peki? Fındığın yanında yani?

7 eylül 2022 05:30