çok sıkıldım çoluk çocukla flört etmekten, acaba sorun bende mi ki hep böyleleri denk geliyor?

süslüler acımasız tespitlerinize ihtiyacım var. son zamanlarda hayatıma giren erkeklerin çoğunun çok velet olduğunu fark ettim. 21 yaşımdayım ve yaşıma göre olgunumdur, 27 yaşlarındaki kadınlarla genelde daha rahat arkadaş oluyorum öyle düşünün. yaşıtlarımın çoğu ergen zaten. benden 2-3 veya 6-7 yaş büyük erkekleri de denedim ama hep mi velet olurlar ya... nasıl anlatsam bilemiyorum ama hal hareketlerinde, fikirlerinde, bana olan tavırlarında bi oturmamışlık oluyor hep. kimisinin ilk kez bi kadınla buluştuğunu bile düşündüm valla. bu aslında tatlı bir şey, sorun olmazdı ama tam bi liseli gibi "oha kadın" "oha meme" kafasında olduklarını dibine kadar hissettiriyorlar. tam anlatamadım ama anladınız siz beni. son seferde de benden numaramı isteyen kişinin 18 yaşında olduğunu öğrendim sonradan. biraz mesajlaştık baktım çok lise kafası, ya dedim sen kaç yaşındasın, 18 dedi... şaka gibiydi.. görünüş olarak yaşımı gösteriyorum. küçük durmuyorum. bir ilişkiden beklentilerim de herkes gibidir, beni olduğum gibi kabul etmesi saygı duyması sevmesi. dengeli, güzel, değer göreceğim bir ilişki istiyorum. yani sorun bende mi anlayamıyorum, bu tipleri mi çekiyorum acaba veya bu tiplere mi çekiliyorum? flört etmekten soğudum ya... çoluk çocukla uğraşıyormuşum gibime geliyor artık. ne önerirsiniz? neyi değiştirmem lazım benim?

1. Sen de coluk cocuksun farkinda misin kzjdkfkf 18 yasinda diye de abartma bu kadar, o da senin gibi "yasina gore olgun" olabilirdi. Yasi falan takinti yapmissin sanki, sen nasil yasina gore olgunsan senin gibi erkekler de var elbet, karsina cikarlar.

16 ocak 2022 11:40