çok sık gittiğim bir kafede bir garson var artık simaen beni tanıyor gülümsüyoruz vs ama sohbetimiz yok nasıl sohbet açabilirim ++?

baya hoşlanıyorum kendisinden. ama daha önce böyle bir şey yapmadım etik olur mu olmaz mı bilmiyorum. stalkladığım kadarıyla sevgilisi yok bu arada

1. hesabı öderken numaranı da yazıver veya insta adresini. sevgilisi varsa kendisi düşünsün. sevgilisi olan sana mesaj atmaz eklemez vs. etiklik bi durum yok yanii bol şanslar.

14 ocak 2023 02:19

2. Bu çok eski moda ya süslü

14 ocak 2023 02:36

3. Süslü meraba nasılsın ben ... bu arada diye lafa girebilirsin. Ne zamandır burda çalışıyorsun aaa ne güzel ben de şu zamandır geliyorum çok memnun oldum vs diye sohbeti ilerletebilirsin. Bunda garip ya da etik olmayan bir durum yok.

14 ocak 2023 03:40

4. instagram'dan stalkladığını düşündüğümüze göre instagram üzerinden takipleşmek için adım atabilirsin. ya da o kafeyi etiketleyip story falan da atabilirsin. bir şekilde görür ki genellikle de görüyorlar.

14 ocak 2023 06:43

5. suslu bizim de boyle surekli gittigimiz bir kafe vardi ve benim arkadasim oradaki garsonu cok begenmisti. adamin adini falan bilmiyorduk, sevgilisi var mi yok mu bir fikrimiz yoktu yani sosyal medyadan vs stalk yapamamistik, sadece kafede goruyorduk. o yuzden arkadasim net bir adim atmak istemedi.

kafede bilincli olarak defterini birakti, unutmus gibi yapti. defterin ilk sayfasinda da adi yaziyordu kocaman. garson bunu almis tabii arkamizdan, bir sonraki gidisimizde de getirdi kiza teslim etti. aa ben de bunu ariyordum yaa tesekkurler falan diye gulusmeler sonrasi o gun garsondan arkadasimin instagramina takip istegi geldi. Storylere cevap yazdilar, konusmaya basladilar falan derken sevgili oldular, 6 ay kadar bir beraberlik yasadilar. belki fikir olur diye yazdim :d

14 ocak 2023 09:56

6. Ay asla yapma hayatimin en buyuk salakliklarindan biri bir garsona yurumek olmustu su an mekanin bulundugu sokaktan bile gecmiyorum jxhsjdhs ayrica sonrasinda ben de garsonluk yapmaya basladim ve gittigi mekandaki calisana yuruyen tipler agir abazan gozukuyo karsi taraftan bunu anladim kadin erkek fark etmez bu arada

14 ocak 2023 15:07

7. Anonim 6 hiç garsonluk yapmadım ben ya öyle mi algılanır cidden çok aık gittiğim bir mekan ama öyle düşün. Diğwr garsonlarla arasında muhabbetim döner mi ya o beni rahatsız eder

Anonim 5 kitap defter unutma işi mantıklı cidden ama 30 tane garson var şansıma bu görmez ben de gördü de istek atmadı siye düşünürüm sanırım en iyisi gidip kendim istek atmam ama  o zaman da bir dm atmam gerekecek onu ne yaparım bilmiyorum

15 ocak 2023 02:39

8. Evet muhabbetin döner