çok saçma bir rahatsızlığım var?

1. sosyal açıdan kötü muamele gördüğümde (dışlanmak, azarlanmak, veya yalnızca benim kendi kendime gerilmemle) kollarımda manasız ağrılar çıkıyor. dayanilmayacak gibi ağır değil. ama çok rahatsız edici ve bir şeyler yapmamı kesinlikle engelliyor. huzursuz bacak sendromu yaşayanlar bilir; aynı onun gibi huzursuzluk hissediyorum kollarımda ve buna ek olarak ağrı da var. sürekli başıma gelen bir şey değil. bu yüzden doktora da gidemem sanırım.

ders çalışacağım çalışamıyorum bu yüzden. kafayı yemek üzereyim. napabilirim her türlü öneriye açığım

1 aralık 2021 11:08

2. terapi pahalı. malesef bir tür bağırsak sendromundan okulum bitince kurtulabildim. belki okulu 5 yılda bitirmek zorunluluğu hissetmesem yaşamazdım. fakat bazen başka çare olmuyor.

1 aralık 2021 11:18

3. Yani aslında stres olduğunda vücudun böyle reaksiyon veriyor. Doktora tabii ki gidip bu durumu anlatabilirsin. Muhtemelen hafif bi sakinleştirici/rahatlatıcı verecektir. Direk psikiyatra git bence,terapi daha uzun vadeli çözüm. Doktor uygun görürse, İlaç alıp bir an evvel ders çalışmaya başlayabilirsin.

1 aralık 2021 11:22

4. şöyle ki sürekli yaşamıyorum bu durumu. iki üç ayda bir falan başıma geliyor ve durumun şiddetine ve sürekliliğine göre 1-2 günde geçiyor. yani bu sıklıkta yaşadığım bir şey için devamlı ilaç kullanmak mantıklı değil pek. terapi almak istiyorum evet ama param yok.

1 aralık 2021 11:30

5. Kalple ilgili bir sorunun da olabilir bence doktora da görünmekte fayda var n

1 aralık 2021 11:31

6. a2 ne kadardı seans ücreti. yeterli miydi terapistiniz? biraz bilgi verir misiniz

1 aralık 2021 11:31

7. Süslü, şimdi aklıma geldi. Kardeşim ara sıra uyku bölünmesi için gittiğinde doktor pasiflora şurup vermişti. Her zaman içmene gerek yok, stresli hissettiğin zamanlarda iç demişti. Eczaneye ya da sağlık ocağına bi danış istersen, reçetesiz de satılıyo. Çok hafif bi şey zaten.

1 aralık 2021 11:35

8. benim de çok üzüldüğüm zaman ellerime iğne batırıyorlar gibi bir his oluyor :/

1 aralık 2021 23:34

9. Bende de stres üzüntü halinde olan bir şey bu. Kollarımdaki sinirlerin ağrıdığını hissediyorum resmen. Ama sürekli oluyorsa bir doktora görünmelisiniz bence.

2 aralık 2021 01:11