çok yakın arkadaşımın beni terslemesi,kıskanması?

kızlar şimdi konu biraz karışık ve uzun nereden nasıl anlatayım bilemiyorum. yakın bir arkadaşım var beni sevdiğini biliyorum ama içten içe bir kıskançlık bir rekabet var sanki. benimle alakalı iyi bir olayda ona anlattığımda kısa kısa cevaplar veriyor dinlemiyor konuyu değiştirip hemen kendisiyle ilgili birşey anlatıyor. sadece o konuşulsun o birşeyler anlatsın istiyor. olur öyle,tamam yap,sen bilirsin tarzı cevaplar veriyor. en basitinden instagramda bir posta etiketliyorum veya bir video gönderiyorum o konuyla alakalı hemen ters birşey söylüyor. yani komik de olsa ciddi de olsa. örneklendirmem gerekirse bazı komedi sayfaları var işte hoşlandığım adam güzelim demiştir mesela bunu komiklik olsun diye atıyorum verdiği cevap buna düşen kız salaktır. gibi gibi. hep bir tersleme hep bir benim zıttım olma. şimdi diyeceksiniz nasıl seviyor beni diyorsun. sevmediğini düşünmüyorum. yıllardır kardeş dedik birbirimize. ama ne derdimi anlatabiliyorum tersleyecek diye ya mutluluğumu. ondan başka plan yaptığımda küsüyor. markete gitsem çağarmak zorundayım. kendisi sevgilisi ile dışarı çıktığında mesajlarıma dönmez aramaz ama ben biriyle çıktığımda mesaj atar arar anında cevap bekler. salak mısın arkadaşlığını bitir diyeceksiniz ama onu da yapamıyorum. arkadaşımın derdi ne? neden böyle yapıyor?

1. Kuzum kaç yaşındasın sen?

25 şubat 2020 15:45

2. Çocuk da değiliz ikimizde 26 yaşındayız. Birlikte büyüdük desem yeridir. Her konuda mesela verilecek bir cevabı oluyor. Buna Allah var desem hayır yok bak o aslında şöyle diyip uzun uzun anlatıyor. O derece yanii

25 şubat 2020 15:47

3. sizi sevmiyor süslüm üzgünüm

25 şubat 2020 15:53

4. Ama sevmese görüşmek istemez sürekli birşeyler yapalım demez sonuçta bir sürü arkadaşı var. Anlamıyorum derdi ne. Ben mi çok iyimserim acaba

25 şubat 2020 15:59

5. soru sahibi yanlış anlamayın ama çok salakça şeyleri çok sık mı gönderiyorsunuz ya da tuhaf görüşleriniz, inançlarınız mı var acaba? yani benim de böyle bir arkadaşım var nasıl desem gerici düşünceleri ve inanışları var, bana bazı şeyleri söyleyince ben de ters cevap veriyor gibi oluyorum farkındayım ama dayanamıyorum. özellikle son zamanlarda da bu tarz şeyleri çok sık yaşıyoruz. birkaç olaydan örnek vereyim; geçen gün hastaneye gitmiş, bulunduğu şehir doğuda büyük bir şehir ve çevre illerden çok hasta geliyor, gelen hastalar kürt ağırlıklı. hastaneye gidince kürtlere dayanamıyorum hepsi pis kokuyor dedi. ben de bazı insanlar köyden geliyorlar, hayvanlarla haşır neşir oldukları için kokabilirler ama kürtler kokuyor diye bir şey demenin doğru olmadığını söyledim. hayır kürtler özellikle bir yağ sürüyorlarmış vücutlarına koku için dedi, böyle abuk bir şeyde de ısrar etti ve konu uzadı. başka örnek; geçen gün birinin evinde hacamat yaptırmış, yaptırıyorsan bari hastanede yaptırsaydın mikrop kaparsın evde uzman olmayan kişiler yapınca dedim, bizim ailede herkes yaptırıyor bir şey olmaz dedi. bu tarz bir sürü konu oluyor aramızda. ben gün içinde çalışıyorum abartmıyorum yarım saatte bir komikli caps geliyor telefonuma, gerçekten baydı artık bir yerden sonra. günde bir tane iki tane tamam da sürekli sürekli bıktım şahsen.

ben arkadaşımı kıskanmıyorum, 20 senelik çok yakın arkadaşım ama artık tahammülümün kalmadığını fark ediyorum. siz böylesinizdir demiyorum ama bir olayın iki tarafı oluyor her zaman.

25 şubat 2020 16:07

6. Süslüm bence seni kıskanmaktan çok sevmiyor. En yakın arkadaşlarımdan biri uzun süre boyunca beni kıskanıyordu bence. Ama onun yaptığı böyle tersleme şeklinde değilde özenme şeklindeydi. Yani sürekli benim hakkımda konuşmak istiyordu. Ne yapıyorum ne giyiyorum ne okuyorum vs. Ki beni seviyordu bence :d

25 şubat 2020 17:53

7. arkadasinizi fazla simartmissiniz ve size saygi duymuyor. bana kendisini sizden ustun goruyor gibi geldi.

26 şubat 2020 06:21

8. Sizin üzerinizden egosunu tatmin ediyor, bu da kendisini iyi hissettirdiği için arkadaşlığınızı bitirmiyor. Muhtemelen diğer arkadaşlarının yanında süt dökmüş kedi gibidir.

26 şubat 2020 07:27