ön koltuğa anne mi oturmalı sevgili/eş mi?

annem derse tepkiniz ne olur merak ediyorum

1. Anne oturmalı ama arabayı ben kullanmak isterim oğluşuna kıyabilirse önde otursun:)

14 mart 2021 01:18

2. Bu on koltuk ne cok sey ifade ediyor cogu insan icin anne oturur es oturur ne farkeder

14 mart 2021 01:19

3. çok saçma ya böyle şeylere takılmamız

14 mart 2021 01:21

4. Ya ben bunun icin sozde ultra modern exten ve aptal anasindan trip yemistim annem varken niye sen oturdun diye (araba onun, o kullaniyor ucumuz bir yere gidiyoruz). Sonra da yanimizda babam varken babam arkada sevgilim de yanimda oturmustu (benim araba, ben kullaniyorum, yine bir yere gidiliyor). o aksam babama sordum babacim senin icin problem mi bu diye, yok kizim ne alakasi var demisti. Rabbim korumus da ayrilmisim bak gece gece aklima geldi de sukrettim yine ya :)

14 mart 2021 01:24

5. Twitterda dalga gecen bir caps vardi orda gorunce erkek arkadasima attım anne tabi ki dedi oylesine merak ettim dusunceleri

14 mart 2021 01:25

6. Böyle salakça bir şeyin gündeme konu yapıldığı yerden koşarak uzaklaşırdım. Gerizekalı ve kompleksli insan örneği

14 mart 2021 01:29

7. Gundeme gelip problem olmasi sacma tabi ki ama bu annem oturmali kafa yapisi da bana garip geldi süslü

14 mart 2021 01:31

8. Ayy bir köylü daha ❤️

14 mart 2021 01:35

9. Yani ne fark edecek arkadaş?

Yine de çok kapışırsanız diye önerim var elbette. İkiniz de geçin arkaya oturun sevgiliniz şok.

14 mart 2021 01:46

10. of benim de böyle anasına tapan bi exim vardı. allah korusun böylelerinden hatta bunun bi ilerisi erkek kankasını öne oturtulması gerektiğini düşünen versiyonu onu da yaptı benim ex he takılmazdım bu arada arkaya oturmak asla sorun değil. bi gün yolda bi yere giderken arkadaşını alacaktık dönüşte ben de önde oturuyorum. arkadaşının inmesini beklerken sen arkaya geçsene onun sevgilisi de öyle yaptı demişti. ben de arabadan inip yürüyüp gitmiştim fkdlfmf peşimden koşup oturttu beni zorla öne üç gün falan komusmamıstım. sonra yapamadı öyle mal mal hareketler tabi. mallıkları bunlarla kalmıyo zaten böylelerinin saldım sonra zaten katlanamadım.

14 mart 2021 01:50