öpüşürken lip balm tadı kötü gelir mi?

şöyle güzel tadı olan kimyasal gibi olmayan ağzımıza gözümüze direkt bulaşmayan biraz daha kalıcı bir lip balm öneriniz var mı? sürsem bir dert sürmesem bir dert sanki sadece kimyasal tadı alıyormuş gibi hissediyorum her yere bulaşıyor

1. Herşeyi de erkeklere göre düşünmeyin yaa bayılıcamm

6 ağustos 2020 22:08

2. a1 ne boş yapıyosun bulaşması rahatsız ediyor ve gün içinde de kalıcı olmuyor her şeyde erkekleri düşünüyosunuz ile ne alakası var aq

6 ağustos 2020 22:13

3. Öpüşürken tadı geliyor diye başlık atmayacaksın o zaman. Ayrıca seviye yerlerdeymiş.

6 ağustos 2020 22:15

4. yani şu soru cevapta sakin olmaya çalışıyorum da olamıyorum artık gerçekten, cevap vermeyeceksen neden yazıyorsun biz de cevap geldi diye bildirimlerden girip bakıyoruz amaç ne amaç?

6 ağustos 2020 22:15

5. sorumu beğenmeyen çıksın cevap vermek zorunda değil kimse, iyi günler

6 ağustos 2020 22:16

6. Ya sanane anon1. İstersem erkek arkadaşım istiyor diye seks partisine katılırım ya da memelerimi dd bedene çıkartırım ya da sadece o istiyor diye anal yaparım, o izlerken bir kadınla birlikte olurum falan size ne yani. Sanki sizi zorlayan var, siz yapmayın yapana da karışmayın.

6 ağustos 2020 22:21

7. a1 sa-na-ne? ay öf sıkıntınız yani artık şu soruların altını bomboş ve soru soran kişiye hiçbir faydası dokunmayacak kişiler yazmasın ya bu ne

6 ağustos 2020 22:25

8. canım a1 cim, sevgilimin hiçbir şey dediği yok canım benim. ben sadece düşündüm çok kimyasal tadı kötü gelir mi diye. kimse bana ıyyy bunu değiştir yoksa bir daha öpüşmem falan demedi. boşu boşuna milletin günahını alıyorsun. lip balmın dağılması beni de çok rahatsız ediyor bu yüzden onu da rahatsız ediyor mu diye düşündüm ben bile hissediyorum o kimyasal tadını ama adamın hiçbir şey dediği yok. ayrıca atıyorum sevgilinle o gün özel bir şeyler yaşayacaksın, offf bana ne be sevgilimden her şeyde onu mu düşünücem diyip 1 kasa sarımsak yiyor musun sen? böyle düşünen bir insan onu da yapar çünkü. gömersin sarımsakları soğanları o zaman. sevgilinin ağzı kokunca da burada öpüşürken ağzı çok kötü kokuyordu diye soru açmazsın çünkü her şeyde partnerini düşünmek zorunda değil ya :)

6 ağustos 2020 22:28

9. Blistex çilekli tadı muhteşem

6 ağustos 2020 22:37

10. Korona var, sakın opusmeyin.

6 ağustos 2020 22:42