üçlü arkadaş grubu sorunu ? ?
merhaba kızlar, ben yurtta kalıyorum ve odam dört kişilik. odadaki bir arkadaşımız üniversite son sınıf olduğu için onunla samimi bir muhabbetimiz olmadi. biz geriye kalan uc kişi birinci sinifiz ve dönemin başından beri cok samimi olmaya başladık. yediğimiz içtiğimiz ayri gecmiyordu. ama son zamanlarda aralarinda cok dislanildigimi fark ettim ve belki yanlış düşünüyorumdur diye sizlerede danışmak istedim. ilk önce bunlar ders cikislarinda birlikte dışarı cikmaya basladilar beni çağırmadan ama o zamanlar benim dersim olmadigi ve yurtta kaldığım icin pek sorun etmemiştim. fakat hepimizin dersinin oldugu gün beni cagirmadan dolasmalarina baya üzüldüm. ve su aralar konusurken, bir şey anlatirken goz temaslarini birbirilerinden hic ayirmiyorlar sanki orda ben süs diye varmisim gibi davraniyorlar. ben konusmadigim surece benle göz teması bile kurmuyolar sohbet ettiğimizde. boyle bir durumda ne yapabilirim? aynı odada kalıyoruz normalde olsa iletisimi keserdim ama ayni odada kalmak zorluyor beni maalesef