ünide 2 ve üzeri sene okulu uzatmak hakkında?

türkiye’nin en iyi okullarından birinde ve iyi bir bölümde okuyor biri diyelim. bir sene de zorunlu hazırlık okundu. okurken full time çalışıyor ve başka kültürel aktivitelerde de bulunuyor.iki buçuk yıl okulu uzatması hakkında ne düşünürsünüz?

1. Mantıklı bir karar derim. Doya doya üniversite okuyor işte. Keşke ben de öyle yapabilseydim.

2 şubat 2022 15:41

2. Süslü benim bu kişi yazmayı unutmuşum. Ders çalışabilecek zamanım yok ve kendimi psikolojik açıdan çökmüş hissediyorum. Okul uzadığı için de gerizekalı gibi :( işin içinden çıkamıyorum bir türlü

2 şubat 2022 15:44

3. süslü hangi okul ve bölümdesiniz? severek mi yazmıştınız bölümünüzü bir de ?

2 şubat 2022 16:01

4. a1'e katılıyorum, öğrenciliğin hakkını veriyor derim

2 şubat 2022 16:15

5. ve bunu yük olmadan yapıyor

2 şubat 2022 16:16

6. Süslü ingilizce işletme okuyorum okul adını yazmıyorum ifşa olmamak adına ama İstanbulda okul.  Severek yazmadım, çok spesifik bir bölüm olmadığı için yazdım istediğim şey bambaşka olduğu ve okuldan bağımsız olduğu için. Psikolojik yüküm o kadar ağır ki okula konsantre olamıyorum. Ve o kadar kötü hissediyorum ki kendimi uzattığım için. Ama çalışacak ne doğru düzgün bir yerim var ne zamanım ne de psikolojim

2 şubat 2022 16:22

7. Full time çalışmanın yanında para kazanmadığım ama psikolojimin ayakta kalmasının önemli bir sebebi olan ek iş diyebileceğimiz bir iş de yapıyorum.

2 şubat 2022 16:24

8. Süslü bir sene tekrar hazırlandım, bir sene hazırlık okudum bir buçuk yıl da uzattım. 30'lardan sesleniyorum tek pişmanlığım bari uzatırken hakkını verseydim de stres yapmasaydım. Kültürel aktivitem de yoktu param olmadığı için. Kendime resmen nefes aldırmadım. Sen psikolojini sağlam tut gerisi hallolur. Okulu ne kadar uzatırsan uzat bittikten sonra dönüp bakınca su gibi geçmiş gibi geliyor.

2 şubat 2022 17:11