üniversiteli biri olarak 10 günde 2 bin harcamışım?

nereye gitti ki bu paralar.. masraflarım da dahil geçinemiyorum ya sizde durumlar nedir süslüler?

1. nerede yaşıyorsun süslü? istanbul için düşünüyorum ve aşırı normal maalesef daha aıyla geçinmek inanılmaz zor

9 aralık 2023 22:51

2. istanbulda yaşıyorum süslüm aylık harçlığımsa 2500

9 aralık 2023 22:53

3. keşke bu kadar az harcayabilsem

9 aralık 2023 22:56

4. a3 süslüm dün kuaföre 270 bıraktım ve eksiklerim var daha

a4 süslüm harçlığım bitti maalesef artık ay sonuna kadar dışarı çıkmayacağım

9 aralık 2023 22:57

5. Ben de kardeşime 2000 tl harçlık veriyorum ama onun artık yılı. Okula gitmiyor sadece sınava gidecek. arkadaşlarıyla buluşuyor evimizde yaşıyor. Kitap ve kıyafet ihtiyacını ayrıca karşılıyorum. Az mı bu harçlık? Kendisi yükseltmemi istiyor ama bana sadece kafe arkadaş buluşması için iyi gibi geliyor. Erkek kardeşim

9 aralık 2023 23:03

6. a5 süslüm bana yapılabilecek bir şey yok ama lütfen kardeşinin harçlığını arttır, 2 bin ay sonunu göremez bile telefon faturası, abonmanı, abonelikleri, deodorantı vsvs derken bile yarısı gidiyor. kaldı ki dışarıda yemek içmek zaten pahalı

9 aralık 2023 23:05

7. Süslü ben Bolu'da okuyorum emin ol tablo bende daha kötü. Yurtta kalıyorum saç boyam tırnağım yok ama sigara alkol yemek beni mahvediyor

9 aralık 2023 23:30

8. starbucksda kahve içmeyi bırak.

10 aralık 2023 00:44

9. a7 zihniyetin telefonunu çıkar zihniyetiyle aynı

10 aralık 2023 00:45

10. aylık 2bin tl harçlığı olan bir kahveye de 100 tl vermesin buna ekonomi deniyor.

10 aralık 2023 00:54