üst kolum aşırı kalın, ve hiçbir şey kaldıramıyorum çok güçsüz kollarım. ne yapabilirim?

süslüler genel olarak kemiklerim pek güçlü değil ama kollarım beni mahvediyor. dirsekten aşağısı gayet ince ama üst kolum çok kalın. yani kilom var çok mantıksız değil kalın olması ama oran olarak bu kiloya da fazla yani. çok kassız aşırı yumuşak sırf yağdan oluşuyor gibi, ananne gibi sallanıyor:(  kalın olması görsel olarak sıkıntı ama esas sıkıntım başka. hiçbir şey kaldıramıyorum süslüler, yani güç olarak kaldırabiliyorum ama sonra aşırı ağrıyor. sırf kucağımda karton koli taşıdım diye (neredeyse boştu aşırı hafif) sırf kolumu 15 dk uzattım diye 1 hafta ağrıdı kollarım. market poşeti taşıyamıyorum, eve gelince resmen sızlıyor. genelde niye kolum ağrıyor diye düşünürüm çünkü o 2 kg lik poşet aklıma gelmez yani ağrıtması. telefonla konuşurken eğer kulağımda tutarsam 20 dk sonra koluma kramp gibi ağrı giriyor tutamıyorum. ne tavsiye verirsiniz? egzersiz yapmam lazım sanırım ama nedir? teşekkürler şimdiden.

1. Kilo vermeye niyetin yok sanırım. Kilo verirsen zaten incelecek. Düzgün Sporla verirsen kasların da güçlenecek. Ama yok kilo vermiycem güçleneyim diyosan gir YouTube'a kol egzersizleri yaz onlarca video çıkar Türkçe/İngilizce. Yalnız kilo vermeden kas yaparsan kolun daha da kalınlaşacak bunu da bil.

19 aralık 2019 10:48

2. kilo vermeye niyetim yok mu? nasıl çıkarabildin bu sonucu bilmiyorum ama kilo veremiyor olabilirdim, bir hastalığım olabilirdi,ilaç kullanıyor olabilirdim. yani direk niyetin yok sanırım??? ama yok vermicem diyorsan! gibisinden çıkışmadan olabilecek şeyleri düşün.

çok şükür bir sıkıntım yok kilo da veriyorum. ama kollarım bir türlü incelmiyor, en kalın yerim orası zaten.

19 aralık 2019 10:52

3. Neden her sorunun ilk anonimi sadece konuşmuş olmak için konuşuyor ya?

19 aralık 2019 11:01

4. Belki biraz kas yapmayı denersin, böylece sıkılaşır ve ince görünür ama genetik faktörler de mevcut

19 aralık 2019 11:35

5. Güzel kardeşim sorunda kilo vermek istiyorum, diyetteyim, kilo vermeye çalışıyorum, kilo cetemiyorum rahatsızlığım var vb ifadeler görmediğim için ve sadece kolla ilgili egzersiz sorduğun için böyle dedim. Zoruna gitti sanırım, gitmesin gerek yok. Sana anlattıklarına göre bi cevap verdim. Kilom var ama kiloma göre kalınlığı fazla nasıl egzersiz yapayım demişsin, ben de zayıflamazsan olacak olanı söyledim. Kusuruma bakma ne diyeyim, böyle sanal/sosyal ortamlarda çıkıyo işte böyle dan dun konuşup işine gelmeyen şeyleri söyleyenler. Sana kolay gelsin, bir an önce sağlığına kavuşursun umarım🌸

19 aralık 2019 12:17

6. Boks, kick boks, muay thai gibi sporlara yönelebilirsin. 2 senedir yapıyorum kollarım aşırı güçlendi. Vücudu da şekle sokuyor🌼🌼

19 aralık 2019 13:15