şerefsiz kimdir şerefsiz erkek nedir anlatayım?

kızlar sonunda tam düzgün efendi bir adam buldum derken bir adam nasıl şerefsiz köpek çıkar bahsedeyim. bir ay önce bu adamla tanıştık. ben direk niyetimi ne istediğimi beklentilerimi söyledim. ciddi ilişki istediğimi sonu evlilikle bitmesini aşık olmayı vs vs. bu adamda bana bende aynı düşünüyorum diyerek benimle bir yola girmek istediğini söyledi. bir aylık flört döneminde hiç bir şekilde bir yanlışı falsosu olmadı. gayet kendi halinde sessiz sakin biri gibiydi. hayatıma girmiş bütün şerefsiz erkeklerden sonra adeta ilaç gibi gelmişti.bir ayın sonunda bir bununla sevgili olduk. her şey iyi güzel giderken çoğu sevgilinin yaptığı gibi seviştik. seviştikten sonraki iki gün her şey güzel ve yolundayken bu adam 3. günde ters konusmalar 5 saat yazmamalar görüldü atmalar felan yapmaya başladı. arayıp merak ettiğimde içiyorum şuan 5 saat ben yazmıyorsam sen arasaydınlara getirip beni manipüle etmeye başladı. neyse dedim alttan aldım uzatmayayım dedim. ertesi gün biraz normal gibiydi sonraki gün buna gayet günaydın sevgilim yazdım adam görüldü attı ve asla cevap vermedi. tam 2 gündür ses seda yok. resmen ghosting uyguladı. bu sırada instaya giriyor hikayelerime bakıyor tabi. yani başına bir şey vs gelmedi. ben şimdi bu şerefsiz karektersize mesaj atıp içimi mi dökeyim yoksa annesine yazıp oğlunuz sırf seks için sevgili rolü mü yaptı diyeyim ne yapayım? o kadar öfkeliyim ki. kendimi kullanılmış hissediyorum. ya bir insan sırf sevişebilmek için bir ay boyunca ideal erkek rolü mü yapar ya. yazık. yazım yanlışlarım için özür diliyorum.sinirden yazamadım.

1. Hiçbir şey yapma, başına bela olur birde.

Verilmiş sadakan varmış hemen gerçek yüzünü göstermiş. Ailesini karıştırma bence , onu yetiştiren anne , seni anlamayacaktır.

21 eylül 2020 06:11

2. Annesinin de Oğlu gibi biri olma ihtimali yüksek semi haksız çıkarabilecek kadar pisleşebilir. o yüzden tamamen her yerden engelle asla sana ulaşamasın. Tamamen aklından ve hayatından çıkar. Böyle insanlardan bir bok olmaz zaten öyle ıssız ıssız asalak gibi yaşarlar cidden iyi kurtulmuşsun.

21 eylül 2020 06:21

3. ya kusura bakmayın da mont reis bu konuda haklı. evlenmeden açmayın şu kukunuzu da köpeğiniz olsunlar. diğer türlü değer vermiyor bu herifler.

21 eylül 2020 06:21

4. Bence de ailesini karıştırma. Şimdi senin annene babana ulaşabilecek gibiyse belki intikam almak ister olay uzar gider. Siktir et hiç olmazsa yıllarını vermemişsin. O görmezden geliyosa sen de aynı şekilde davran. Ne ara ne yaz. İki gün sonra köpek olur.

21 eylül 2020 06:21

5. Haklısınız. Annesi de oğlu gibi olabilir. Yılların şerefsiz uzmanı beni bile kandırdı. İnsan bir ay boyunca rol yapar mı ya? Yazık. Evet erkenden kurtuldum kızlar. Sadece sinir olduğum şey böyle şerefsizler yüzünden iyi niyetli biri gerçekten ciddi düşünen biri çıktığında ne yapacağım? Acaba bu da diğeri gibi olur diye düşünürüm artık.

21 eylül 2020 06:36

6. Sanada çok geçmiş olsun süslüm:( en iyisi yazmamak. Allahlarından bulsunlar. Biz kime neye güveneceğiz. Herkes şerefsiz geliyor gözüme artık. Bulan nasıl buluyor evleniyor anlayamıyorum.

21 eylül 2020 07:08

7. Süslüm biz iyi niyetimizi ve umudumuzu kaybetmeyelim bazen bende çıkmaza düşüyorum hep bana mı denk geliyor böylesi diye ama umarım doğru insan geldiğinde hepsini unutturur her şeyin vardır biz zamanı biraz kafanı dinle bu yaşadığının yarası geçsin ondan sonra hazır olduğunda etrafındaki seçenekleri düşün iyice tart ve ben mesela 4 ay 5 ay neyse tanımadan sevgili olmayı düşünmüyorum sende öyle yap bir öneri :)

21 eylül 2020 07:30

8. Serefsizmis evet. Ancak siz de 1 ayi gozunuzde buyutmeyin. Madem boyle hisseden birisiniz (rahat bi kadin olsaniz herkes memnun olurdu ama belli ki degilsiniz istekleriniz farkli yonde) 1 ay cok da uzin bi sure degil. 1 ay rol yapilir mi diyosunuz ama ohooo. Adamdan tam eminnolun bi once. Biraz agirdan almanız bence sizi daha mutlu edecek.

21 eylül 2020 07:50

9. Tabii ki yazmayın. Yazarsanız kendini bulunmaz hint kumaşı sanacak. İletişime geçmeden bitirin. Bir de evlilik istiyorsanız bence cinsel ilişki için en az 6-7 ay, belki 1 sene bekleyin. Böylece bu şerefsizleri daha kolay tesbit edersiniz. Çünkü erkekler emek verdikleri kadınlara daha çok değer veriyorlar. Bırakın uğraşsın sizin için.

21 eylül 2020 08:09

10. A6 umudumu kaybetmiyorum ama umutlarım da köreliyor. Sanki hiç düzgün insan yokmuş gibi.

A7 ben zaten niyeti ciddi ise başlaması gerektiğini aksi halde takılmalık başkası bulması gerektiğini söyledim. O da bana bende ciddi ilişki istiyorum artık evlilik çağıma geldim dedi ve ta ki bu zamana kadar zerre saygısızlık yapmadı büyük oyuncuymuş.

A8 hahaha aşırı mantıklıymış yapsam mı bende acaba

21 eylül 2020 08:11