şeyma'nın nişanlısı mohammed alsaloussi için dolandırıcı diyorlar, doğru olabilir mi? ?

adam şeyma'yı vitrin olarak kullanıp türkiye ye zengin mısırlı iş adamı imajı ile girip içi boş yatırımlar yapacakmış.

1. anonim 1 ben de aynı şeylere şaşırıyorum. acun da bu bilgilerin dik alası vardır. nasıl ses çıkarmıyor bu olaya ve şeyma bu işlerin ne kadarına dahil çok ilginç konular.

4 haziran 2021 08:56

2. Acun'a ne?

4 haziran 2021 09:18

3. Valla bu kadarını bilmiyordum ama şeyma gibi boş beleş yaşayan birine tam uygun bir profil. Şeyma her şeyini ama herr şeyini lena perminova'dan kopyalıyor zaten lena'ya bakarsanız kalitenin ne kadar farklı olduğu belli oluyor direkt. Komikler ayrıca evleneceği adam çocuk gibi duruyor guido yine daha yakışıyordu yanına bu tam üvey çocuğu gibi duruyor. Bu arada tabiki şeyma tek başına suçlu değil ama hiçbir magazinin konuşmadığı bir olay var bir kere şeyma acunun eski karısına kendince benzeyen bir adamı koyup birine çok benziyorsun iğrençsin diye paylaşmıştı bu kadar bet kıskanç çingene bir kadının sonradan positive vibesss onlyy diye ortalıkta dolaşması iğrenç gerçekten

4 haziran 2021 09:24

4. Peki siz bu büyük planı nasıl öğrendiniz?

4 haziran 2021 09:35

5. acuna ne mi? kızı var sonuçta, kızının sürekli yabancı bir adamla olmasını ister mi?

4 haziran 2021 09:49

6. yabancıyı bilmem ama normal bir babanın kızının dolandırıcı bir adam ile yaşamasını istememesi lazım. şeyma kimle isterse evlensin onu ilgilendirmez ama bu iş kızı ile direkt ilgili sonuçta.

4 haziran 2021 09:58

7. İlişkilerinde kazan kazan durumu var. Adam şeyma ile tanınırlığını arttırıyor. Şeyma bence vizyonsuz ama aptal değil. Karşılıklı çıkar ilişkisini bilip rol yapıyorlar işte.

4 haziran 2021 10:13

8. Fakir avuntuları. Sürüm sürüm sürünmesi gereken şeyma 2b$ serveti olan bir adama ağlaya ağlaya evlenme teklif ettirince kafalarındaki etme bulma dünyası ideası yerle bir oldu, çünkü nasıl olur da böyle bir adam şeymaya bakardı, böyle bir adam yok o zaman, ok. adam istediği her şeyine gizlilik koyabilir arkadaşlar, reza zarrab falan demişsiniz komik duruyor.

Yanlış anlaşılmasın şeyma savunucusu falan değilim ama şeyma da evleneceği adamın servetinin sınırlarını sizden bizden çok sorgulamıştır bence.

4 haziran 2021 11:03

9. herhangi bir şey eleştirildiğinde anında kıskanıyorsun etiketi yapıştırılması artık beni yormaya başladı. belli ki süslü bir hayatla insanların gözleri boyanırken arkada bir işler çevriliyor bunu sorgulamak neden kıskançlık olarak değerlendiriliyor.

eleştiride bulunmak neden doğruyu aramak olarak değil de kıskançlık olarak etiketleniyor.

maalesef bu bakış açısını çok sığ ve ilkel buluyorum. önüne sunulan şeyleri insanın sorgulamasından normal ne olabilir.

4 haziran 2021 11:20

10. Adamın parasının gercek olmaması bazılarının içine su serpiyor arkadaşlar. Mevzu bahis şeyma olduğu için bu denli sorgulanıyor dikkatinizi çekerim. Evet amerikada ikamet etmediğim için herkesin konut-şirket bilgileri sorgulanabilir vaziyette mi bilmiyorum yalnız yüzüğüne 800bin lira dendiği için atarlanan dolar olarak yazsaydınız belki yaklaşabilirdiniz diyen şeymanın aklına hiç mi gelmemiştir bunu sorgulamak?

4 haziran 2021 11:28