şeyma subaşı ve yeni sevgilisi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

sizce gerçek aşk mı yoksa acuruu kıskandırma çabasımı

1. Offffffffffffff

7 nisan 2019 08:57

2. Ya dün akşam rüyamda ayrılıyolardı jssnnsamms üstne bu soru bilemedim😂😂

7 nisan 2019 10:15

3. Bence guido şeyma’nın popüleritesini kullanıyor.

7 nisan 2019 10:18

4. Aşşşşırı samimiyetsiz bir adam görüyorum.

Şeymadan da samimiyet akmıyor ama adamda inanılmaz bir sahtelik var.

Şeymanın da bu ilişkiyi acuna mecbur değilim’i kanıtlamak için kullandığını düşünüyorum.

Acun ayrıldıklarından beri çocukları be eski eşiyle vakit geçiriyor. Şeyma’nın acun benim dünyamın merkezi değildi mesajı vermeye çalıştığını düşünüyorum.

Ama yine de yine deeee adam çok samimiyetsiz ve sevimsiz.

7 nisan 2019 10:44

5. Bir de şeymanın paylaştığı fotoda adamın şeyine baksanıza resmen çadır kurmuş kdjdnen

7 nisan 2019 10:50

6. Zeynep hanıma anne diyorsa bunu öncezeynep hanım kabul etmez gibi hissediyorum ama melisa zeynep hanıma ablalarından özenip anne diyor olabilir sonuçta çocuk annesini pek görmediği için.

Melisa ve şeymanın anne kız ilişkisi

“ çok ses annecim”den ibaret melisa biraz ilgilensem bana bile anne diyebilir

7 nisan 2019 11:25

7. Asıl acunun yeni sevgilisi hakkında ne düşünüyorsunuz, yalovadan 20 yaşında çağla diye bi basketbolcu diye yazmıslar ayni seymaya benziyor kız

7 nisan 2019 11:39

8. Friend with benefits olduklarını düşünüyorum

7 nisan 2019 12:03

9. Bunu söylediğime inanamıyorum ama bence acun seymayı cidden seviyordu. Seymadan sonra takıldığı ıtır, magada ki yeni kız falan... Hepsi seymanın yandan yemişleri gibi. Belki gözünü ilk onunla açtığı için seyma da acunu kendince seviyordu.

7 nisan 2019 12:05

10. bence hayatını yaşıyor ya umrunda değil acun daha fazla eğlenmek istiyor sadece bugün bu adam olur yarın başkası

7 nisan 2019 12:45