1. Her ilişkinin dinamiği çok farklı ss. Burası ile karşılaştırmak ne kadar doğru bilemiyorum. Anlattığın şey bana çok uç geliyor mesela.
3 yıldır evliyiz ikimiz de birbirimizin şifresini biliriz. Bakmak isterim mesajlarına bakarım o da benimkine bakar. Hatta çoğu zaman Aşkım bak gruptan bunu yazmışlar sen görmüşsün ama bi şey dememişsin vs derim. O da aa unuttum ayıp olmasın şunu yazar mısın vs yazarım ya da emoji atarım vs vs. Kendi telefonum şarjda olur onun instagram hesabında takılırım. Makyaj sitelerinde indirim kazanmak için mailini telefonumda açarım daha dün kiko da indirim vardı %20 hesap açtım vs vs..
Yani herkes aynı değil her ilişki dinamiği farklı.. biz bundan rahatsızlık duymayız ama başkası rahatsız olabilir. Bana sadece bu kadar korumacı olması garip geldi. İlla sen bakarken yanında olmak istemesi garip geldi. Yani ben dışarıdan geçen herhangi bir insan değilim Allah korusun adama bi şey olsa telefonu açıp kimseyi arayamayacaksın Yani. İlla şifreyi bil aç karıştır bak demiyorum ama bi şeyler saklama ya da görmeni istemeyeceği şeyler yapma ihtimali yüksek.bu kadar gizem evli insanlar arasında Bana normal gelmiyor açıkçası. Sevgili olsa okey.