şok markette satılan hindistancevizi yağı?

süslüler, şok'tan hindistancevizi yağı alıp saçına kullanan var mı? nasıl, memnun kaldınız mı? saç boy ve uçlarıma hindistancevizi yağı sürmek istiyorum (belki diplere de). bilinmeyen bir markanındı baktığımda. 22- 23 tl olması lazımdı fiyatı, gramajı da azdı. iyi midir orada satılan? şu an olmasa bile belki alabilirim bir ara (diye avutuyorum kendimi).

1. Ben kullanmıştım gayet iyiydi. Soğuk sıkım zaten şoktaki de. Saçımın da uzamasını hızlandırmıştı.

14 nisan 2020 01:34

2. öyle mi süslü? ben hani bilinmedik markanın diye acaba kötü müdür diye tereddüt ettim. hani sanki herkes watsons, gratis veya başka yerlerden alıyor gibi daha çok gibi geliyor insana. o halde belki alırım ben de.

aslında şu aralar almak istiyorum ama işte eve giren herşeyi dezenfekte etmek zorundayım, bir de onu nasıl dezenfekte ederim diye aklımın köşesinde evham var.

teşekkür ederim, sağolun.

14 nisan 2020 01:44

3. Zaten kutuda satıldığı için ben kullanırken rahatsız olmadım. Normal sabunlu suyla yıkadım kutunun içindeki cam kavanozu. Marka olarak ben life in  adını hatırlamadığım başka markalar da kullandım. etki kıvam olarak bir fark yok bence.

14 nisan 2020 02:01

4. aaa 1. anonim, o zaman siz de salgın başladıgında aldınız sanırım. o zaman alacak olursam belki 1-2 gün balkonda bırakırım, sonra kutuyu atıp dediğiniz gibi bolca sabunla yıkarım dışını olmazsa. (erise de donuyor tekrar sanırım).

3. süslü, hindistancevizi yağını gıda olarak tüketen de var normalde ama ben bu şok'ta satılan için birşey diyemeyeceğim. zaten saçım için bile daha önce hiç almadım.

14 nisan 2020 02:47

5. Memnunum saçlarımda kaş kirpiklerimde kullandım asla yanıltmadı soğuk sıkım zaten kendisi ondan tereddüt etmeden aldım bittikçe almaya devam edeceğim

14 nisan 2020 03:09

6. Cilde kullanmayin komedojenik bi yağ bu

14 nisan 2020 09:22

7. A5 çok haklı ciltte asla kullanmayın gözeneklerinizi tıkar ve birsürü ağrılı sivilce yapar...

14 nisan 2020 11:37