şu kıza 10 üzerinden kaç verirsiniz   ? https://instagram.com/izemmaniaa?igshid=rxxgrmqphhm2

1. (link: https://instagram.com/izemmaniaa?igshid=rxxgrmqphhm2 )

11 ocak 2020 13:18

2. hic begenmedim ya. saclari korkunc ozellikle. cok zayif geldi bir de bana. 4 falan veriyorum memintolari begendim

11 ocak 2020 13:24

3. Ne yapmaya çalışmış ki eskort mu ne ayak bu?! bir b.c. vaybı aldım. Offf ucuzluk, varosluk akıyor... Midem bulandı.

11 ocak 2020 13:29

4. Benim güzellik anlayısıma asla uymuyor.Ayrıca bi insanı güzel gösteren dıs görünüsü kadar verdiği vibe bence o yüzden dont :d 2/10 bu puan da gönlümden koptu

11 ocak 2020 13:33

5. Geçen bir süslü şey yazmıştı 'şimdi emin oldum bazi aileler kız çocuklarını düzgün beslemiyor' gerçekten öyle. Zeka faktörü eksilere düşmüş. Puan verme gereği bile duymuyorum çirkin de üstelik.

11 ocak 2020 13:33

6. ilk defa burda afedersiniz çirkin kız soruldu. hep taş gibi kızlar soruyordunuz. 2/10 o da nefes aldığı için :d

11 ocak 2020 13:52

7. Düşünsene evde oturuyorsun, Karşındaki gerizekalı arkadaşın birden (link: https://www.instagram.com/p/B6lHuFOlvpN/?utm_source=ig_web_copy_link Şu şekil ) hareketler yapıp fotomu çeksene diyor ashdkbofhfdkd. O şekil bir kız yani. Tırt gibi.

11 ocak 2020 14:09

8. bu arada paylasimlar hep otel odalarindan. belli ki eskort. uzuldum kiza. yorumumu siliyorum.

11 ocak 2020 14:48

9. blogger ablalarına özenen bir ergen bence. neden sıradan insanların hesaplarını paylaşıp güzellik yorumu istiyorsunuz ? sıkıyorsa kendi instagramınızı da yanında paylaşın karar verelim kim daha güzel :)

erkek arkadaşlarınız mı likelıyor bunları özgüveninizi onarmak için gelip soruyorsunuz. sürekli aynı sorular

12 ocak 2020 02:06