şu mont nasıl sizce, almalı mıyım?

bugün bir mağazada denedim. çift taraflı, içi yumuşacık, kaliteli duruyordu. ama orada 500 tlydi. fiyatına değmez deyip almadım. şimdi aynısını trendyolda buldum. bu fiyata alınır mı? modeli nasıl? 25 yaşındayım, genel olarak spor giyiniyorum.

1. Bir de hiç kabanim, montum yok. Yani bütün kış bu giyilir mi? (link: https://ty.gl/m9mxihopkf Link )

6 kasım 2021 18:34

2. 24 yaşındayım ben beğendim ama cok ince duruyor yağmurluk gibi

6 kasım 2021 18:40

3. Evet burada ince durmuş. Ama içi kürklü yumuşacık. Anonim1 kardeşim de lcw gibi duruyor dedi...

6 kasım 2021 18:42

4. Burada biraz daha belli oluyor. (link: https://www.boyner.com.tr/only-mont-1070278 Link)

6 kasım 2021 18:44

5. Maviden de bu tarz vardı ben toz pembesi almayı düşünüyordum oraya da bak istersen ama ince mi kalın mı bilmiyorum internetten görmüştüm model aşırı benzer

6 kasım 2021 18:57

6. Ankara'dayım..

6 kasım 2021 19:20

7. ankaranın nefes kesen soğuğu için fazla ince değil mi? daha sıcak tutacak mont bulursunuz illa ki

6 kasım 2021 19:23

8. Mavide cok daha güzel montlar var bu fiyat civari

6 kasım 2021 21:25

9. Süslü o mont seni kışın kesin üşütür. Başka montun da yokmuş, daha kalın şeylere bak bence. Ben mavide (link: https://www.mavi.com/suni-kurklu-sisme-mont/p/110687-32171 Şu montu) denemiştim. Baya kalındı ve denediğim an bile çok sıcaklatmıştı. Mavideki 370 tl ve üstü montlar kalın kışlık mont ,onlara bakabilirsin. Stradivariusta kışlık çok güzel 2 model var ama 550tlydi

6 kasım 2021 22:50