1.60 60 kilo biri hakkında ne düşünürsünüz?

yani normal mi, bi tık balık etli mi, 3-5 kilo verse anca olur vs. mi

1. bu benim. spor yaptığm ve belim ince olduğu için gayet iyi duruyorum. kimse zayıfla demedi şuana kadar. aksine ben bi 3 kilo vermek istiyorum bunu söyleyince saçmalama diyorlar.

24 ağustos 2023 12:09

2. a1 ben kilolu bi insanım baya ya, 67 kiloydum bi ara sıkı tuttum 61 oldum haftalarca kilo veremedim spor da yapmıyodum 60ta kaldı öyle

24 ağustos 2023 12:13

3. spor yapmazsan gitmez üzgünüm. a2ye katılıyorum foto atman lazım o zaman. spor yapan biriyle yapmayan biri aynı görünmez.

24 ağustos 2023 12:15

4. a2 haklısın ama fotoğraf atacağımı sanmıyorum :(, zaten olay baksanıza ben kilolu muyum demek değil de 1.60 60 deyince kafanızda ne canlanıyor daha çok onu merak ediyorum. Vücudum ve kilom hakkında teknik bilgim yok ama vücut tipim elma göbeğim belim bacaklarım falan kalın kiloluyum yani

24 ağustos 2023 12:15

5. yağ oranı yüksek ve sporla beraber zayıflaması gerek diye düşünürüm o halde. foto olmadan ancak bunu diyebilirim. bedenin kaç mesela? ben 36 giyiyorum sen muhtemelen 38sin

24 ağustos 2023 12:17

6. a1 katılıyorum da bana biri 1.60 60 dese 3-4 kilo versen yeter ya şuanda da normal duruyosundur falan derim, spor o bu geçtim normal şartlar altında. Ben bildiğiniz şakasız bence 70 kilo gibi falan duruyorum, insanların ilk düşüncesi ne onu merak ediyorum yani, sizce nasılım kaç kilo duruyorumdan bahsetmiyorum. Sporsuz zaten fit gözükmem imkansızdjkfndsjklflıdas teşekkürler cevapladığın için

24 ağustos 2023 12:17

7. heh anladım a1 teşekkürler, evet 38 giyiyorum

24 ağustos 2023 12:18

8. Sporu uzun süre biraktigimda 60 kiloyken 40 beden giydiğim bile oldu benim. Şu an 56 kiloyum, 36 giyiyorum. Spor yapmayan ve yağ oranı yüksek biri 60 kiloyken kilolu duruyor o yüzden. Boyumuz kısa olduğu için 60 kilo az gibi geliyor kulağa ama öyle olmuyor. Bmi de bile 63 kiloda falan overweight çıkıyoruz sanırım.

24 ağustos 2023 12:21

9. a4 ben de dediğin gibi düşünüyorum göze çok batan bir şey yok ama kesinlikle müdahele etmek lazım, teşekkürler

24 ağustos 2023 12:22

10. yağ oranı fazla olunca baya kilolu görünülüyor bende öyleydim aralıklı oruç ve yürüyüşe başladım 2 ayda 5 kilo verdim yağ oranım falanda baya azaldı şu an ideal duruyorum.

24 ağustos 2023 12:52