1.82 boyunda biri için olması gereken kilo?

ne zayıf ne kilolu olacak şekilde en ideal, yakışan kilo nedir sizce süslüler?

1. Burdan bişe diyemeyiz çünkü kiloyu ve nasıl göründüğünü etkileyen çok faktör var. İskelet yapınız,kemikleriniz kalınlığı, kaslarınız, yağın toplandığı yerler... Siz nasıl iyi hissediyorsanız o kilo o yüzden.

8 mart 2019 19:25

2. boyum 1.81 kendimi ben beğendiğim kilom 64-65 arası bu arada sıkı bir vücudum var ona göre düşünürsek çok zayıf durmuyorum ama kilolu da durmuyorum.

8 mart 2019 19:28

3. teşekkürler kızlar. 3. süslü kaç beden giyiyorsun? :)

8 mart 2019 19:30

4. 38 beden giyiyorum süslü. elbise ya da etek giyiyorsam 36 da olduğu oluyor ama üst bedenim hep 38.

8 mart 2019 19:36

5. 67 68e kadar fit durursunuz bence. Ama vücut yapınıza spor yapıp yapmadığınıza da bağlı tabi.

8 mart 2019 19:39

6. Süslüm kadın bedeninde ise 67 max erkekte ise 80 max

8 mart 2019 20:58

7. 70-75 arası iyidir

8 mart 2019 21:01

8. Ya yuh ya bu kadar uzamak icin naptin suslu ya 7 24 sut mu ictin maşallah❤ hayir merak ediyorum senden bir 5 cm bende olsa ne kaybederdik dunya ne kaybederdi jdkdkkdk

9 mart 2019 05:28

9. 70 kiloda godzilla olursun demek ne demek ya. 1.60 boyundaki biri 70 kiloda godzilla olur. 1.82 gayet de 70'te hatta 75'te bile fit olan bir boy. Hayal edemiyor olabilirsiniz ama fazlasıyla uzun bir boydan bahsediyoruz. 1.60'lık kişilerin 70 kilosuyla 1.80 küsür kişilerin 70 kilosu aynı değil. Uzun boylu olduğu için godzilla olmaz. Aksine uzun boyu sayesinde bu kiloları rahatlıkla kaldırır ve ince görünür. 62'de anoreksik olur diyen süslüm sen çok haklısın. Bir tanıdığım da 1.80 üstü ve 62 kilo falan. Kemikleri sayılıyor. Soru sahibi ne zayıf ne kilolu demiş. 70-75 bandı iyi süslüm.

9 mart 2019 09:02

10. 1.76'yla 1.82 aynı mı. Kaç cm fark var. Benim tanıdığım da bu süslüyle aynı boylarda ve 62 kiloyla gayet de kemikleri sayılıyor. Kendisi de kilo almak istiyor zaten. Saçma yargılarınızla insanları eleştirmeye, fiziklerine hakarete varan laflar etmeye hakkınız yok. Niye sürekli uzun boylu kadın godzilla olur iri olmamalı bilmemne diyorsunuz. Asıl kısa boylu kadınlar iri olmamalı bence. Epey kötü duruyor çünkü. Uzun boylular gayet de kaldırıyor 70'li kiloları. Zaten 70'li kilolar bu boylar için normal aralıkta. Hatta bu süslünün ideal kilosu 72 çıkıyor hesaplamalara göre. Bozuk beden algılarınızı düzeltin. Şu aparatta sürekli anoreksiyanın övülmesini görmekten bıktım. Sizlere kalsa uzun kısa herkes 30 40 kilo olmalı zaten. Ayrıca tekrar belirtiyorum soru sahibi de ne zayıf ne kilolu demiş.

9 mart 2019 11:59