Bu olayda sizin yıkılacak neyiniz var onu anlamadım ben. Sizi aldatmadı ki sonuçta
Hayatınızdan çıkarmak için yeterli bir sebep değil bence. Sevgilisini aldatmış ve bunu söyleyecekken utanmış olabilir. Tamam kolay affedin de demiyorum ama yine de şans vermeye değer.
O değil de sevgilisi nasıl affetmiş, onu anlayamıyorum...
Denecek bir şey yok kızı hayatından çıkar sana da kendine de bir faydası olmayan biri
Ahlak bekçiliği yapmiyorum en başta da belirttim zaten bakış acimin rahat oldugunu. Bu kız biz sigara denedik diye bize günlerce tavir almış biriydi bizi aşiri derecede korurdu. Ben sevgilimin evinde kalacam dedigimde (uni zamanlarinda) surekli arardi, kontrol ederdi. Bizim de hatalarimiz oldu x ile ama cok rahat bir sekilde anlatip birbirimizden yardim isterdik. Kendisine ise hep cekinerek anlatirdik sert bakardi cunku olaylara. Yani yıllarca biz de kandirilmadik mi? Benim 10 senedir tanidigim arkadasim aslinda başka biri cikti. Ben mi cok abartiyorum bilmiyorum. Buna benzer bir olayı X dedigim arkadasim da yasadi cunku. Geldi bizden yardim istedi ki onun yasadigi bunun 10da 1iydi belki. Kendisini kınamadım, hata yapmis olabilecegini söyledik ve zaten dogruyu buldu. Ha bulmasaydi da bu onun sorunuydi yine kinamazdim ama en azindan kendisini oldugu gibi gosterdi diyebiliyorum. Y ise 3 sene sevgilisini sabit biriyle aldatiyormus inanamiyorum bilmiyorum
Bence siz arkadaşınıza karşı yeterli ilgilenememişsiniz . yakın arkadaşının aynı anda sevgilileri var ve fark edemediniz.size neden söylememiş .sizin yerinizde olsam kendimi de sorgulardım.dağ olsa çatlardi kız arkadaşınız için dedim.
Anonim6 yani bizde de suç var mi ? Bunu sorguluyorum ben de. Acaba ona bir kalip biçtik istemeden diye onun dişina çikamadi mi bizim gözumuzde. Her seye ragmen destek mi olmaliyim?
Herkes seni ne ilgilendirir demiş ama bana göre ilgilendirir. Kardeşlik seviyesi bir arkadaşlıkta bence bu kabul edilemez. Kendi arkadaşlarımla kıyaslıyorum birbirimize her şeyi anlatırız ya da anlatmak istemediğimiz bir konuysa (daha çok ailesel, bu konudan çok daha küçük meseleler) konuşmak istemiyorum bu konuyu deriz. Ama arkadaşımın göz göre göre 4 farklı kişiyi aldatması bana ağır gelir aldatılan ben olmasam da. Değer yargılarım var bu hayatta ve bu konu benim kırmızı çizgilerimden biri. Sevgililik meselesinde aldatan kişi diğer ikili ilişkilerinde neden aldatmasın. Bir daha hiçbir zaman güvenemem. Ben zaten direkt soğurum ve arkadaşlığımı sonlandırırım.
Anonim7 cunku turkiye'nin çok uç sehirlerinde yasiyoruz. Haftada en az 3 kere de konusuruz hem goruntulu hem sesli. Son 1 sene kendisi calismak icin baska bir sehre gitti orada cok yogundu diye bizi daha az arar oldu o kadar. Yoksa ilgi gosterdigimi dusunuyorum o konuya da kafa yordum çünkü. Ben en güneydeysem o en kuzeyde otekimiz de baska buyuk bir sehirde. Hepimiz de calisan kadinlariz. Mezun olduktan sonra dip dibe olamadik haliyle
Bence "destek olmak" burada biraz garip olur, kimsenin birini aldatmasını onaylamak zorunda falan değilsiniz ama aldattığı sevgilisi bile affetmişken sizin 14 yıllık arkadaşınıza tavır almanızı gerektiren bir durum göremiyorum ben. Sanırım zamanla fazla idolize etmişsiniz arkadaşınızı.
fikrinizi almak istedim susluler. biz 3 yakın dostuz universiteden. x, y ve ben olalım. x ile ben gayet geniş düşünen (cinsellik dahil her konuda) insanlariz fakat y hep bizi dizginleyen daha kapali kutu takilan bir arkadasimizdi zaten 14 senelik iliskisi vardi (şu an yaşlarimiz 28). son zamanlarda ilişkisini sonlandirmak istedigini biliyorduk cunku artik sevmiyordu. konuyla alakali onu çok telkin ettik bayagi saatlerimizi harcadik. bu durum en az 3 senedir bu sekilde devam ediyor ne ayriliyolar ne evlenebiliyorlar. neyse geçen hafta bunun 14 senelik sevgilisine gelen 1 telefon her seyi degistirdi. telefondaki kişi kızın 6 aydir srvgilisi oldugunu daha baska 2 erkegin daha oldugunu söylüyordu. neyse biz x ile şoka girdik cunku her seyimizi birbirimize anlatiyoruz bu olamaz diye dusunuyoruz. y'ye sordugumuzda her syin dogru oldugunu söyledi. yani 14 senelik sevgilisiyleyken biri ile 3 sene (şu an bitmiş), biri ile 6 ay (onu ifşa eden adam) öteki ile de 10 gündür birlikteymisti. ben tavır aldim fakat kendisi diyor ki biz her kosulda dost degil miyiz evet kotu seyler yaptim fakat bana destek olun sizi cok seviyorum yalniz birakmayin diyor. siz olsaniz ne yaparsiniz? neticede bize de kendini farkli tanitmis 10 senedir bu beni cok yaraladi. bu arada 14 senelik sevgilisi her seye ragmen kendisini kabul etti tekrar deniyorlar. fikirlerinizi alabilir miyim susluler?