üzgünüm ama bence hiçbiri olmuyo ya +165 olmak lazım gibi grliyo bana
ben de 1.60ım hayatta giymem ya kaybolursun ne işin var :d
160 olup bilekte giyilmeli mi giyilmemeli mi çok konuşuldu daha önce de. Giyilmesinin daha uzun gösterdiğine karar verdik topluca asdfgg ama oversize değil. Normal kalıp olmalı
Uzun kaban ve uzun çizme 1.70 ve üstünün çok iyi taşıdığı parçalar, siz hangi konseyde karar verdiniz bilemiyorum ama baya yanlış bir karar olmuş. Her şeyin bir yakışanı var, biz de beğenerek seyrediyoruz, durduk yere kendimizi niye komik duruma düşürelim
A4 keyfimizin kahyasıyla birlikte bi konsey yapmıştık da orda karar verdik. Senin gibi keyfinden bi haber toplumun dayattıklarının kölesi olanları almamıştık konseye ondan haberin yok tabi
Kısa boyda bileğe kadar uzun kaban gayet de uygun olur tabi ki. Hatta ara boy parçalardan daha iyi durur bütünlük oluşturacağı icin. Sadece sizin de dediginiz gibi oversize olmaması gerek işte çok kalın da olmayıp vücuda düzgünce oturması yeterli. Giyinmeyi bilen herkes bunun böyle oldugunu bilir zaten
Ara boydansa bilekte ya da kalcanin tam ustunde biten kabanlari ben daha cok begeniyorum kisa boylularda ss, marka onerim yok ama istedigini giy bakma bu ruh emicilere. Hava buz gibi sicak tutani giy gitsin
160'ım ve bilek boy kaban harika duruyor. Bunca zaman boyum kısa diye diz hizasında giyip bacak boyumu güdük gibi gösterdiğime yanarım. hafif oversize de olabilir omuzlar düzgün oturdukça. ben geçen sene zara'dan almıştım süslü. Bu sene bakmadım ama yukarıdaki yok en az şu kadar olmak lazım bilmem ne diyenlere laf etmeye geldim :d
suslum ben yeni bir kaban aldim, trendyol'dan soydan guner markasi.. yorumlardaki resimlerde bayagi bilekte duran kaban ben giydigimde bilekten 10 -15 cm kadar yukarda oldu. benim boyum 1.65. bence size de olur. kalibi kesimi cok guzel, hatta gecenlerde bir suslu paylasmisti burda baska bir girdi de.. gorur gormez siparis verdim.. bu arada o susluye de tesekkur ediyorum:) bana kalsa asla almazdim guvenip ama burdaki bir suslu begenince bana da bir guven geldi:) (link: https://www.trendyol.com/soydan-guner/oversize-kruvaze-reglan-kol-ara-boy-120-cm-yun-icerikli-kaban-siyah-1280-p-410430932?boutiqueId=61&merchantId=127869 kaban)
Ben 56 kiloyum yorumlara bakip xs aldim tam oldu.
Mango yün var belden bağlamalı ondan aldım çok güzel