epey yakışıklı ve centilmen olması lazım yoksa olmaz. .170cm spor <3
1 kez ilişki 1 kez de flört olmak üzere 2 farklı kişiye şans verdim. Allah bir yerden kısıyor başka yerden verse bari denir ya, karakterleri de boyları gibi kısaydı.
İkisinin yaşattığı şeyleri de kulağıma küpe ettim, o şekilde izah edeyim size. Bir daha da asla yani.
Yani boyuna göre erkek seçmiyorum fkjdkd hoşlanırsam devamı gelir, 168se benden 2 cm falan uzun demektir sorun yok. Ama en azından 170 olsa daha hoş olurdu tabii. Şu anki sevgilim 171 mesela ve gayet iyi görünüyoruz benim için sorun yok.
Murat dalkılıç mı beyin adı
kadınım ve benim boyum tam 1.68. geçen başka bir soruda da dedim: bacak boyum gövdeme göre bayağı uzun kaldığı için ben 1.75'lik ama kısa bacaklı erkeklerden bile uzunmuşum gibi duruyorum uzaktan. yakınlaşınca aradaki fark ancak anlaşılabiliyor. yani ben uzaktan bakılınca bunun yanında ağaç gibi kalırım aynı boyda olmamıza rağmen :D
Eger boyunuz 150-155 arasiysa olur bence. Benim boy konusunda kriterim topuklu giydigimde erkek kisisini gecemiyor olmak. Topukluyla ayni boyda oluyorsak da olur.
komplekssizse, vücudu orantılıysa, karizmatikse, beynini geliştirmişse, işi gücü yerinde ve benden yüksek maddi geliri varsa, kültürlüyse, aurası varsa, elleri ayakları pipisi minicik değilse evet. kısaca, olurdum ama daha çok şey beklerdim. :d
Ben olmam süslü ben 165im ama mesela annem benden bir kafa daha kısa, Babam benle aynı boyda. Annem olmuş 165 adamla kendisi 150 falandir. Benim nişanlım 190 civarı ama 175 olsaydı da okey olurdum 10 cm ideal. Senin boyuna bağlı
Olmam süslü. 164'üm. Zaten erkekler kısa görünüyor kas gelişimlerinden dolayı. Kısa sevgilim oldu mu? Oldu. Bunu kendisi kompleks yaptı benden önce. Ben de tövbe ettim.
bizim üniversitede benimle aynı dönemden bir çocuk vardı, hoşlandığımdan değil ama gayet çekici ve zeki bir çocuktu(gizlinot: elektrikte en iyi 3 ortalamadan birisine sahipti.). sosyal zekası da yüksek ve özgüvenli biriydi. sevgilisi de vardı hatta. power couple diyordum ben onlara hatta :d benim de karşıma öyle bir çocuk çıksaydı asla hayır demezdim doğrusu.