170 im ve sevgilim 173 :((( benim gibi olan var mı ?

cidden çok seviyorum takmıyorum falan ama bazen üzülüyorum. kendimi küçük hissedemiyorum. moralimi bozuyor.

1. ben 173'üm ve sevgilim 177. cinsel hayatınız nasıl peki süslüm?

22 mart 2021 18:52

2. daha kötüsünü söyleyeyim mi? ben 158 im sevgilim 163

22 mart 2021 18:55

3. Bir tek böyle sorular görünce fark ettiğim bi örnek de benden ben 172 sevgilim 169 falan. halimden cok memnunum. kendinizi neden küçük hissetmeniz gerekiyor bir erkeğin yanında bu hissi kurcalayin bence.

22 mart 2021 19:02

4. İyi yine birkaç cm var. Eşim benden bir cm kısa. Ben 170. Ben de önceden çok takıyodum da sonra içi dışının önüne geçti.

22 mart 2021 19:02

5. Wlxjjeskekkx bizim de aynı 170- 173 cinsel hayat sorusuna cevaben, bence baya avantaj süslü bildiğin birbirimizin aynısıyız simetri gibi düşün eşxjekmdmd

22 mart 2021 19:19

6. Kucuk olmak derken bi cesit fanteziniz mi var? Partnerimle abarti boy farki yoksa benden kisa olabilir hatta daha hos oluyor benim icin, daha seski hissediyorum lol. Beklentinizi karsilamiyorsa ayrilin bacim. Adami o kadar da sevmiyorsunuz demek ki.

22 mart 2021 19:21

7. Of bikmadiniz mi sirf boyunuz uzun diye kendinizi üstün hissedip insanlari kendinize layik görememekten

22 mart 2021 19:22

8. A7 ne dedik annem niye kızıyorsun

22 mart 2021 19:31

9. 2 senelik sevgilim ve aşırı seviyorum ama bugün boyumuzu ölçtük bir şey için. Ve böyle olunca bi tak etti. Bunun için asla ayrılmam elbette ama bilmiyorum en azından 178 falan olsaydı keşke dedim. Ayrıca cinsel hayatımız yok. Sadece öpüştük. Kendimi hazır hissetmiyorum.

22 mart 2021 19:34

10. kim kendini ustun gormus uzun kizlar yaninda uzun erkekler olmali gotten bacaklilar kudurmus yine

22 mart 2021 21:38