18 yaşındayım çok kıllıyım süslüler ?

v yaka tişört giyince bariz belli olan tüyler var boynumdan göğsüme doğru sesu tüy sarartıcıyla sarartmayı düşünüyorum saçma mı sizce :/

1. Rahatsız oluyorsan yapabilirsin neden saçma olsun ki :)

26 ağustos 2017 22:28

2. Biri jilet demis kucuk bir yerde denemeden sakin ama sakin yapma. Tuy sarartici gayet mantikli ama para biriktirip igneli epilasyon yaptirmani tavsiye ederim. Lazer o bolgede ise yaramayabilir.

27 ağustos 2017 00:47

3. suslucum senin yaşında insan vücudu ile başa çıkmayı gerçekten bilmiyor, uzulme. şanslıysan kılsız tüysüz sivilcesizsindir yoksa o yaşlar gerçekten çile. ben de göğüs, göbek, bel gibi olmadık yerlerde fazla tuyluyum ve çok açık tenli olduğum için çok görünüyorlar. senin yaşında çok üzülürdüm ne yapacağımı bilemezdim. şimdi belimi sir ağda veya eldiven ile alıyorum (çok az acıyor korkmadan dene) göbek çizgim ve göğüs arasındaki kalın olanları eldiven ile alıp, göğüs - karında kalan diğer tüylere oryal sürüyorum. bildiğin saç açıcı mavi toz ve oksidan olarak satılan şeyler. tüy sarartici gerçekten çok kötü sonuçlar veriyor küçükken kolumda denemiştim. oryal ise evet kötü bi kimyasal, sende alerji yapar mı bilmem ama başka çözüm bulamadım ben, iki ayda bir kez bi kapta hazirlayip fırça ile sürüp 1 dk sonra güzelce yıkıyorum. sapsari oluyorlar uzun süre eski renklerine donmuyorlar. benim cildimde de bi reaksiyona sebep olmadı. sakın jilet vurma derim ben.

27 ağustos 2017 03:28