180 üstü erkek bırakmamışsınız şaka mı bu noluoooo?

az önceki soruya baktım yok 150 boyum var sevgilim 195 yok bilmem ne. bu kadar uzun adamı ben ömrümde görmedim tek bir soruda gördüm skldjlksafdh nerden buluyorsunuz ya ciddi soruyorum

1. a1 sözlükte kıskandığım tek kişi sen olabilirsin nolur beni de götür kdlhsalkfhdl

3 ağustos 2021 18:33

2. Kısa boylu seven sadece ben miyim ya şöyle 170-175 civarı :(

3 ağustos 2021 18:40

3. A4, 1.50 kadinlarla t***k gecen 190 erkek hic gormedim cunku boy kompleksi olmuyor genelde uzun erkeklerde. Boyle bir seyi dalga konusu yapmazlar bile. Sen bence kendi cevrendekileri gozden gecir baya terbiyesizlermis

3 ağustos 2021 18:44

4. Ay A7 gel seni bir öpeyim kız

3 ağustos 2021 18:45

5. a7 burada " sevgilim 190 soruları alayım ;))" tarzı sorular soruluyor neredeyse.. kimin neyi başarı olarak gördüğünü ben bilmiyorum

3 ağustos 2021 18:46

6. a5 bir arkadaşım da 175 üstü erkek sevmiyordu. kendisine yakın boydakilerle daha seksi hissettiğini söylüyordu

3 ağustos 2021 18:47

7. A9 süpersin jahahahahah

3 ağustos 2021 18:54

8. Ay a10 bunun ırkçılıkla ne ilgisi var. Beyazlara pamuk gibi diyince güzel geliyor kulağa zift diyince mi kötü geliyor? Bence sen zift üzerinden ırkçılık yaratıyorsun. Biz seviyoruz ziftleri tamam mı?

3 ağustos 2021 18:55

9. sorumun altında ten rengi kavgası yapmayın lütfen. hem ne alaka yahu?

3 ağustos 2021 18:55

10. gercekten sokakta, okulda hicbir yerde kolay kolay 1.90 erkek gormuyorum. yok yani. ama burda herkesin sevgili 1.90 ve hepsinin boyu 1.55. disarda boyle bir cift gorsem kesinlikle farkederim. hep evde mi takiliyorlar nedir:d

3 ağustos 2021 18:57