2. buluşmada spaya gidelim diyen flört?

süslüler bir bey ile 2 ay önce ilk kez buluştuk daha sonra iş için bir kaç ilde 2 ay boyunca kalması gerekti. bu süre içinde her gün aradı, mesaj attı, konuştuk. kendisi benden çok hoşlandığını niyetinin hep ciddi olduğunu hem söylüyor hem de hissettiriyordu ama yanılmışım. oturduğum şehre döndü ve biz ertesi gün görüşecektik, birden konuyu yarın spaya mı gitsem diyerekten çok yorulduğunu söyledi. daha sonra da sen de gel sauna,buhar odası ve masaj yaptırırız diye tutturdu. ben de şaka yapıyor zannettim, 2. görüşme buhar odasında mı olacak diye güldüm hatta . bana ciddi ciddi evet dedi ve sinirlendim. nasıl hemen boyle bir sey teklif edebilirsin diye çıkıştım. bana kızdı bana sapık muamelesi yapma dedi. ben de 2. buluşmada bunu isteyen öyledir gibi bir cümle kurdum ve engelledim. haksız mıyım? su an empati yapamıyorum çok sinirliyim çünkü

1. Haklisiniz. Bismillah daha 2.bulusmada ne spasi ne hamamı.

22 aralık 2018 00:01

2. 2. buluşma ama 2 ay olmuş tanışalı. hani sürekli mesajlaştıysanız facetime vs yaptıysanız bana garip gelmezdi...

22 aralık 2018 00:03

3. Her ilişkinin dinamiği farklıdır süslücüm:) yani insanlar plajda havuzda birileriyle tanışıyor yani spa da ne olacakki. Bilinin üstüne peştemal takar girersin saunaya yani ne olacak. Niye adam sapık olsun.

22 aralık 2018 00:07

4. 2 ay boyunca beyefendi takılan adam acaba nasıl olacak 2. görüşme diye heyecanlanırken ben ay ne giysem , baya uyuşuyoruz derken çat diye gelen noktaya bakın süslüler.

demin yazmayı unuttum engellemeden önce de şöyle bir konu geçti. bu beyin benden bir kaç yaş küçük kız kardeşi var ve kardeşine çok düşkün. bana, anormal olmadığını izah ederken bu spa olayının kendisine aynen şunu dedim ' kardeşin birisiyle 2. buluşmada spaya gitmesini normal karşılar mıydın?' dedim. demediği kalmadı ben neden onun kardeşini örnek vermişmişim. Ben de annene , kardeşine nasıl davranılmasını istiyorsan karşındaki kadına da öyle davran, aferin sen sana yakışanı yaptın diyip engelledim..

22 aralık 2018 00:07

5. kızlar tamamen kapalı değilim boyle seylere ama daha 2. buluşma daha el ele bile tutuşmadık. o kadar da rahat değilim maalesef

22 aralık 2018 00:09

6. Siz bu kişiyle tinderdan mı tanıştınız?

22 aralık 2018 00:09

7. 7. anonim hayır tinder değil, üniden bir üst dönemimdendi. tanışıyorduk ama ilk buluşma dediğim gibi 2 ay önce oldu

22 aralık 2018 00:10

8. O kadar rahat değilim derken tanımadığınız biriyle sosyal mecradan tanışıp konuşabiliyorsun.

22 aralık 2018 00:11

9. 9. anonim nerenizle okuyorsunuz? direkt sosyal hayatta tanıştığım biriydi

22 aralık 2018 00:12

10. Yani üniversitede bir arkadaşlığınız yokmuş sosyal mecradan ekleşip konuşmuşsunuz.

22 aralık 2018 00:13