2 hafta da evlilik kararı almak? sizce müdahil olmalı mıyım ?

çok yakın bir arkadaşım görücü usulü tanıştığı bı çocukla daha birinci haftasında evlilik kararı aldı. daha 2 kez buluştular ama evlenince yaşayacakları yer,nişan tarihi( 1 ay sonra), 3 yıl sonra tasinacaklari yer falan hepsi kararlaştırıldı. baya baya evleniyor yani. ailesiyle falan tanıştı ve bütün bunlar 10 gün içinde oldu. hatta çocuk düğünü mayıs gibi yapmak istiyor arkadaşım başta haziran diyordu ama ona da okey olmak üzere. çocuk düşünmeyen kız 1 yil sonra falan çocuk yaparız demeye başladı. her şeyi sordum her söylediği bana uyuyor falan diyor. neyse susluler şimdi ben bu kızla baya yakınım gidip konuşsam mi kardeşim sen kafayı mı yedin diye yoksa bu kadar gözü karartmis bir insana ne desem boş mu? siz olsanız napardiniz? yaşı 27.cocuk 28.

1. Kararından çeviremezsin ya bir de beni kıskanıyosun demesi çok olası. Bari düğün tarihini biraz ileri alsalar, yetişemezsiniz, mayısta yağmur yağar, gelimlik yetişmez falan desen. En azından 1 ay 1 aydır bu süreçte de çocuğu daha iyi tanır. Adamın bir kusuru var belli ki ya da kendine güvenmiyor, ne bu acele. Haziranı mayısa çekme çabası neden? Ailesi okey mi kızın ya ne enteresan

15 aralık 2024 17:43

2. Hiç boşa konuşma bence. Arkadaşın gözü karartmis illa evlenecek.

15 aralık 2024 17:45

3. diğerlerine katılıyorum beni mi kıskanıyosun falan diyecek. sakın boşver naparsa yapsın

15 aralık 2024 17:46

4. A1 aile aşırı muhafazakar. Kız arkadaşım da kapalı bir kadın ama aklınıza tutucu bir insan gelmesin. Dünya görüşü açık, saygılı, düzgün bir kız. Örnek veriyorum ateist insanlarla konuşmayı,tartışmayı sever. İçki içmek, erkeklerle görüşmek falan bunları yargilayan biri degil. Ama evleneceği cocuk için emin değilim

15 aralık 2024 17:47

5. Daha önceki ilişkileri hep uzaktan. Bence bunun de etkisi var.ilk defa yüz yüze gördüğü kişi bu kisi.

15 aralık 2024 17:49

6. Ay bırak sana ne ya evlensin de görsün anasının gözünü senin canın durduk yere laf yiyip kıskanıyor beni tribi mi çekmek istiyor. Hiç karışma nihalle behlülün evlilik hazırlıklarını sinsi sinsi izleyen firdevs hanım modunda seyret olacakları.

15 aralık 2024 17:49

7. A4 jfhdhhfh ya ben bu kızı seviyorum. Bı de gayet mantıklı bir kız nasıl böyle aptallık ediyor anlamıyorum.

15 aralık 2024 17:50

8.  Muhafazakar insanlar da flört ediyor onunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Öncesinde evlilik meraklısı bir kız mıydı yoksa normal miydi? Adam sağık çıkabilir, bir sağlık sorunu olabilir, çok anacı olabilir. 2 haftada arkadaşlık kurup da evime insan çağırmam insanlar nasıl evleneyim tamam bu okey diyor anlamıyorum. Çok aşık olsan dahi aşkın o ilk tutku evresi geçmeli ki gözün kör olmasın bazı konulara. Genelde bazı cahil aileler sorunlu oğullarını böyle oldu bittiye getirip evlendiriyor ki kız ve kız tarafı çocuktaki sorunu anlamasın diye. Hele ki hem muhafazakar hem de zengin bir aileyse daha da şüphelenmeli.

15 aralık 2024 17:51

9. A5 sevdiğin yakın bir arkadaşım bı aptallık yaptığında insan bı dur demek istiyor.

15 aralık 2024 17:51

10. A1 yok ya zengin değil. Mesleği dinle ilgili öyle soyeleyeyim.

15 aralık 2024 17:53