24 yaşında erkek ve 20 yaşında kız ?

düşünceleriniz neler? 18 olan birisi soru açmış da sanki 18 ile 20 bir değil

1. olabilir süslü.

21 eylül 2023 14:44

2. ben kafalar uyustukca yas onemli degil onemli olan karakter muhabbetinin dogru oldugunu dusunmuyorum, hayat tecrubesi kusak farki o bu falan oluyor 4 yas az degil bence. Ben de 20 yasindayim kucuk oldugumu dusunuyorum acikcasi 22den ustu biraz mehhhh geliyor

21 eylül 2023 14:45

3. Boyle bir iliskim olmustu. Kendisi ilk once gayet komik, eglenceli biriydi. Ayni zamanda calisan, isi gucu olan biriydi. Sonra beni bu serefsiz taciz etmeye basladi resmen. Sinemaya gidiyoruz elliyor, elini itiyorum israr ediyor vs... o kadar igrenc hissettirdi ki bana. Sonunda gorusmeyi kestim. Tabii ki herkes boyle olmak zorunda degil ama lutfen dikkat et. Gozun acik olsun.

21 eylül 2023 15:04

4. 24le 20 de bir değil. Yaş bir yana hayatın aynı döneminde olmalısınız. 4 yaş fark üniversitesini bitirmiş iş hayatındaki iki insan için anlam ifade etmezken biri üniversitede okurken , biri çalışanken 4 yaş anlamlı işte.

21 eylül 2023 15:16

5. 18 yaşımdan 23 yaşıma kadar kendimden 4 yaş büyük biriyle sevgili olmuştum o zamanlar her şey güzel gelirdi ama özellikle ilişkinin son bir senesinde hayatımda kendimle alakalı istediğim şeylerin aslında onun istediği şeyler olduğunu farkettim. Yani kendimi çok akıllı zannediyordum ama büyüdükçe anladım ki çok manipüle edilmişim. İyi değerlendirin çok ciddi bir yaş farkı değil ama insan bazen o yaşlarda manipülasyona açık olabiliyor

21 eylül 2023 16:34

6. İsterse 30 olsun kim nasıl mutluysa öyle takılsın ya.8 aydır almanyadayım yeminlen en cok sasırdıgım sey kimsenin kimsenin işine hayatına iliskisine karısmaması.bizde geçen ünlü çiftlerin boy farkları elestiriliyordu sjsjs yeminlen sirk

21 eylül 2023 19:15