24 yaşındayım annem her şeyime karışıyor. 30 yaşında da mı böyle olucak??

1. evet maalesef

30 aralık 2024 18:49

2. Siz sinir koymazsanız evet

30 aralık 2024 18:56

3. A3 sana sarılıyorum süslü. Ben de 33'üm, çovukluğum gençliğim ağza alınmaz hakaretler ve özeti sen bir hiçsin, hiçbir şey yapamazsın, gerizekalı ve acizsin, me yapsan iğrenç olur olan laflar işitmekle geçti, şimdi de her ziyaretim şunu ye şunu giy böyle et şunu yap. Üstünr yine eleştiri. Tırnaklarını kısalt iğrenç duruyor cadı eli gibi diyen annem yüzüne ööyle bakınca ohoo ben senin annenim bunu da diyemeyeceksem diyor. Allahın cezası, bu fikir belirtmek değil ki, saldırı. Lise sona dek ağlatarak zorla kuaförde kendi istediği kısacık saçı kestiren annem şu an gelmiş bana saçların cılız ve kötü duruyor kısa kestir, saçların çok koyu git açtır diyebiliyor hala. Sen nasıl bir insansın, hiç mi ulan ben ne diyorum, zamanında bunları yapmış biri olarak bu kızın aaçına naaıl hala dil uzatabiliyorum demezsin dediğimde ben anneyim, seni ben yaptım, istediğimi derim diyen bir insan.

Bunlara hiçbir şey öğretemezsin. Özledikçe görüp sonra tez vakitte uzaklaşmak en sağlıklısı.

30 aralık 2024 20:27

4. bu soru altındaki bütün süslülere sarılıyorum, aynı durumdayım. 30 yaşında da aynı olacak süslüm. sınır koysan bile vicdan azabı, manipülasyonlar vs vs kaçış çok zor. bunlarla ne kadar erken başedersen o kadar rahat edersin

31 aralık 2024 00:35

5. Kızlar bende 32 yaşındayım, benimkide öyleydi

Hayatımı şeyaptı afedersiniz, annelik değil zorbalık, işkence, aşağılama, korkutma... ne ararsan var yani

4 sene görüşmedim sonra barıştık...aynı tas aynı hamamdı(DI) çünkü sinir krizi geçirdim yine bir gün bana direktif verirken...

4 sene hiç görüşmeyip hayatta kalmışım, hatta onun işkencelerine bile dayanabilmişim bana sen beceremezsin onu şöyle yap gibi şeyler diyimce sinir krizi geçirdim

Sonra düzeldi mi? Noooo, şekil değiştirdi

Şimdide aynı diğer anonimin annesi gibi 'iyi anne, düşünceli anne' rolünü oynuyor

Ben üşütürmüşüm, saçımı iyi kurutuyor muymuşum, o ilaç benim mideme dokunurmuş!! Aç karnına o şey içilir miymiş!? Gibi garip şeylere döndü olay

Asla susmuyor yani

Ben artık sanane diyorum suratına, sana mı soracam diyorum, senden mi öğrenecem ne öğrettin bugüne kadar bu yaşımda hevesin mi geldi keşke şu yaşımda şunu yapmaya çalışırken annelik yapsaydın diyorum

Sınır koymaya çalışmak kibarca işe yaramadı ya ben direkt tersliyorum ve evet 50 yaşına da gelsen o biliyor sen bilmiyorsun sana karışacak

31 aralık 2024 01:57

6. ne yazık ki böyle olacak. nasıl bertaraf edersin ya duymazdan geleceksin ya da sen de ona çemkireceksin. sen bilmezsin, sen beceremezsin, sen gerizekalısın mı diyor mesela, senden çıktım ne bekliyorsun ki daha fazla senden çıkan ancak bu kadar oluyormuş işte diyeceksin. kendi silahını ona çevireceksin. ama her seferinde bunu yapacaksın. iyi anne rolüne girerse ve ben seni düşünüyorum derse de küçükken düşündüğün için mi hep hakaret ettin, hep dövdün sövdün, ne oldu yaşlanınca sana bakmam diye mi korktun şimdi de düşünüyorum ayaklarına yatıyorsun diyeceksin.

31 aralık 2024 09:10

7. Sınır koymakla alakası olduğunu düşünmüyorum. Evet maalesef sürekli karışacak. İstediğiniz kadar anlatın ağlayın kavga edin yarın hiçbir şey dememişsin gibi aynı şekilde devam edecek en iyisi uzakta yaşamak

31 aralık 2024 18:18