25 yaş kadın 22 yaş erkek ilişkisinin oluru var mı sizce?

28 kadın 25 erkek olsa düşünmezdim ama yaşlar bu olunca kafamda birkaç minik soru işareti oldu açıkçası. ne düşünüyorsunuz olaya sadece yaş olarak bakarak?

1. Erkek arkadaşımla (eski) aramızda 2yaş vardı bana göre sorun yoktu ama zamanla ona göre sorun oldu benm okulum önce bitti işe başladım bunlar onun için sorun oldu olmadı yani ayrıldık. Erkekler düşünemiyor beyinleri yok ya😂 hemen hemen bizde o zamanlar ayrıldığımızda 25-23tük vay beee 3,5 yıl sürmüştü ilişkimiz şimdi böyle düşünüyorumda çocukmuşum ama şuan 27 yaşındaym hala acı çekiyorm arkasından köpek

25 temmuz 2021 00:41

2. Yani şu an görüştüğüm çocukla aramda yedi yaş var ve olmuyor. Üç sene önce benden yine yedi yaş küçük biriyle görüşüyordum ve çok güzel gidiyordu. Kişiden kişiye değişir.

25 temmuz 2021 00:41

3. Süslü 3 yaş bana göre çok büyük bir yaş farkı değil.

Benim de erkek arkadaşımla aramda 2 yaş fark var bir sıkıntı yaşamıyoruz. Tanıştığımızda 14-16'ydık dkfmdkd

25 temmuz 2021 00:44

4. adam 18 değil 22 yaşında anonim6 aşağı yukarı yaşıtı biriyle yattı diye neyin havasını atsın? ilişki olur mu sadece seks mi döner yorum yapamam çünkü bu tamamen karakter meselesi ama üniversiteyi bitirmiş/bitirecek yaşta biri hala iki üç yaşa hava atılacak bir şey muamelesi yapmaz, yapıyor ve bu çok sık olan bir şey diyorsanız çevrenizi değiştirin yani tamamen aynı dönemlerde orta okul, lise ve üniversite(gizlinot: sınıf farkı olabilir ama aynı zamanlarda aynı kademede bulunmuş insanlar) okumuş insanlar neden bunun havasını yapsın, az mantık.

25 temmuz 2021 01:48

5. Benim eşimle ilişkim başladığında ben 24 yaşındaydım o 22. Kişiler önemli bence burada yaştan ziyade. Eşimin annesi de babasından 7 yaş büyük mesela. Sadece yaş çok belirleyici bir etken değil bence.

25 temmuz 2021 07:52

6. O 20 ben 23tüm başladığımızda. 6 yıldır beraberiz. Evlenme kararı aldık bugünlerde. Yaşla ilgili bir sorunumuz hiç olmadı.

25 temmuz 2021 17:25