27 yaşında kendini artık her şeye geç kalmış hisseden var mı?

keyifli ama iş imkanı iyi olmayan bir bölümde okudum, pek sevmediğim bir yerde çalışıyorum. ingilizce'yi bir türlü konuşacak seviyeye getiremedim. hala aile evinde yaşıyorum. ilişkim var ama geleceğine yönelik kafam çorba gibi.. kendimi iyi hissetmek için alışveriş yapıp durdum bir sürü borcum var. arkadaşlarım bir bir şehir ve ülke değiştirdi. ben geride kalmış gibi hissediyorum. bu hayat nasıl daha güzel bir hayat haline getirtilir?

1. ben de böyle hissetim aynen. hatta not defterime 27 yaşında hala daha ailenle beraber yaşıyorsun diye yazmışım. sonra bir anda pat diye şehir değiştirmek zorunda kaldım. haftasonu ailemin evine haftaiçi o başka sehre gittim ve gittiğim şehirde burnumdan geldi. bazılarına bu iyi bir şeymiş gibi gelebilir ama beni gittiğim yer aşırı zorladı. şimdi 29 yasındayım ve diyorum ki oh be. böyle şikayet edip durma sonra canın mı sıkılıyor al diyip hayat seni domaltıp s.kiyor. iyi şeylere odaklan. işim var sevgilim var kira ödemiyorum falan de. her gün sağlıklı olarak uyandığın için şükret. sağlık çok önemli. bi basur oluyorsun ağlıyorsun. götün acıyor. kimseye de diyemiyorsun. cidden çok zor ya :(

25 eylül 2023 17:01

2. kjfskjsdfk süslü çok tatlısın. haklısın tabii ama bir şeyler daha iyi olmalıymış gibi hissediyorum hep. :(

25 eylül 2023 17:18