28 yaşında bekar bir nikah memuru düşünün. kadın?

nasıl giyinmeli saçını başını nasıl yapmalı?

1. Nikah memuru denince aklıma hep orta yaşlı bayan gelir byan ise. 28 yaşında hiç görmedim. Ve nasıl olabildiniz? Yani hangi yolu izlememiz gerek.

Evli ve öğretmen biri olarak, algı olarak siz resmi kıyafetler giymelisiniz ve hep şık olmalısınız. Sportif şeyler olmamalı. Klasik. Ve her zaman saçınız ve makyajını tam olmalı. Çünkü siz insanların en güzel anına şahitlik yapıyorsunuz ve hep fotoğrafınız çekiliyor. Salınık maşa olabilir. Ensede topuz. Tepede topuz. Düz saç. Yani kıyafetiniz ve tarzınıza göre bunları yapabilirsiniz

1 şubat 2019 01:19

2. Belediyeler ilana çıkıyor ihtiyaç durumunda. Basvurup kabul edilmeniz gerekiyor. Genellikle lisans mezunu olma şartı aranıyor ve bölüm fark etmiyor. Kpss puanı da gerekli. Bildiğim kadarıyla bütün belediyeler mülakat da yapıyor.

1 şubat 2019 01:28

3. Sorunuz bu degil tabi ama ilk defa bi nikah memuru yakaladim:) cok merak ettigim bisey var haftasonlari nikaha gitmek ve ya çağırılan yere gitmek bunun icin nikah parası almak yasal mi suslu. Yani yanlis amlamayin neden para aliyorlar demiyorum da odenen para belediyenin istedigi bisey mi yoksa giden memur gittigi yere gore mi belirliyor. Bu arada yasiniz cok kucukmus. Cubbe icinde siritmayacak renkler olmak sartiyla diz hizasinda tek renk elbiseler hos olabilir.

1 şubat 2019 02:34

4. Merhaba süslü. Sayistayin Son kararına göre artık katiyen fazla mesai ücreti alamıyoruz. Yani sizin anlayacaginiz haftasonu veya akşam kiyilan nikah için bize bir şey ödenmiyor. Anlamadığım şey sizden mi aliyorlardi bu ücreti?

1 şubat 2019 02:38

5. Evet şimdi anladım. Odediginiz ücret farklı oluyor Doğru. Bu bize yansimiyor maalesef. Gönül isterdi ki yansısın

1 şubat 2019 02:41

6. Bekar ve evli olması arasında ne fark var? O kısmı anlayamadım.

1 şubat 2019 05:59

7. ücret maas ne kadar

1 şubat 2019 07:54

8. Yaşınızı takıyorsanız hiç takmayın süslü sizden küçük nikah memurlarını da gördüm 23-24 yaşlarında neredeyse kotla kıyan nikahı. önerim ise diz altı elbiseler +1 suratsız yaşlı memurlardan daha sempatik olacağınızı düşünüyorum :)

Memur konusuna gelirsek yanlış anlamayın sizin durumunuza bir şey diyemiyorum ancak İstanbul’da ki belediyelerde ben torpilsiz memur olanı görmedim maalesef. Önce kendi diplomalrıyla ilgili kadroda sözleşmeli memur oldular daha sonra kadroları geldi memur oldular ve nikah memurluğu yapmaya başladılar

1 şubat 2019 08:54

9. Anonim 5 Evet onu neden belirttim şu an ben de bilemiyorum :) anonim 6 standart belediye memur maaşı alıyorum. Anonim 7 ben direkt o unvana basvurup kabul edilmiştim ve evet ben bile anlayamadım beni nasıl aldıklarını ve beklemediğim bir sonuctu ama çok haklısınız torpilsiz çok zor.

1 şubat 2019 15:35

10. Anonim 8 az konuşan ama guleryuzlu olmaya ben de gayret ediyorum :)

1 şubat 2019 15:36