3.5 yaşındaki çocuğa ne hediye alınır?

süslüler merhaba, çok yakın bir arkadaşımın çocuğuna hediye almak istiyorum. boyama yapmayı ve oyun hamuruyla oynamayı seviyor. bunlardan birisini de alabilirim ancak olaylara çok uzağım. güvenilir marka var mıdır bildiğiniz? önerilerinize açığım :)

1. Oyun hamuru falan alma bence süslü ya hiç sağlıklı değil. Play dohh'un falan var oyun hamurları, setleri istersen. Boyama kitabı olarak belli bir marka bilmiyorum. Yeğenimin var bir tane masa oyunu gibi nesne eşleştirme ona bayılıyor ama markasını bilmiyorum yine o tur bir şeye bakabilirsiniz. O da 3,5 yaşında. Ben örgü oyuncaklara bayılıyorum ama pahalı gelirse size bilmem.

28 aralık 2020 12:50

2. parası çok sorun değil, 28 senelik arkadaşımın çocuğuna alcam :)

sadece çocuğumuz down sendromlu ancak aşırı zeki. bıdır bıdır minnoş bir çocuk :)

28 aralık 2020 12:54

3. süslü, ben clementoni'nin eğitici setlerini ve oyuncaklarını çok seviyorum. etrafımda hiç çocuklu tanıdık yok, olsa alacağım mutlaka. (link: https://www.amazon.com.tr/s?k=clementoni&rh=n%3A12467126031%2Cp_n_feature_twelve_browse-bin%3A12924159031&dc&__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&qid=1609149245&rnid=12924155031&ref=sr_nr_p_n_feature_twelve_browse-bin_3 amazon) da 3-4 yaş aralığındakileri linkte paylaşayım, yaş aralığını değiştirebilirsin bunlar yeterli gelmezse. marka olarak çok kaliteli.

ayrıca yetişkin puzzle'larını da herkese tavsiye ederim.

28 aralık 2020 12:56

4. Boyama olarak şunu önerebilirim kuzenime almıştık (link: https://ty.gl/w7t3v6fes Link )  çocuklar bayılıyor buna. İnstamomlarda görmüştük bizde.Kalemin içine su dolduruyorsunuz kağıdı boyuyor şekil ve renkler meydana çıkıyor. Sulu boya gibi ama etrafı kirletmiyorlar hiç. Sonra kuruyunca tekrar tekrar kullanılabiliyor, sayfaları sert ve yırtılmıyo.

28 aralık 2020 13:20

5. Puzzle ya da lego(markanin kendisi bu) da alinabilir. Hamur icin play dough guvenilir bir marka. Bir de faber ya da monami boya seti alabilirsiniz.

28 aralık 2020 13:27

6. Süslü benim de yeğenim 4,5 yaşında ve bu yaştaki erkek çocukları kepçe, itfaiye arabası, polis arabası gibi şeylere bayılıyor. Bizimki bir de yemek yapmaya çok düşkün ona oyuncak mutfak almıştım bayılmıştı.

28 aralık 2020 14:01

7. Mucitpanda diye bir site var süslü, orada eğitici oyuncaklar falan yaş grubuna göre ayırmışlar incelerseniz faydası olur seçmenizde şimdi aklıma geldi. Pahalı olabiliyor başka sitelerden, ben bakıyorum beğendiğim şeyin fiyatı başka yerde uygunsa başka yerden alıyorum.

28 aralık 2020 14:55