1. 3 yıl önce 4 aylık bir flört sürecinin ardından ilişkiye başladık. Flört döneminin bu kadar uzun sürmesinin nedeni kendisinin gitgelli davranışlarıydı. Canımı yaktığı için ben kendimi geri çektikçe o bana geliyordu.
En sonunda sevgili olduk, kendisi ağzıyla söyledi. Hatta sevgililer günü için bir şeyler yapalım filan da demişti. İlişkimiz bir buçuk ay kadar sürdü. Bu süreçte çok az baş başa görüştük, genelde kalabalık arkadaş grubunda görüşüyorduk. Kendisi buluşma talebiyle gelmiyordu, buluşmak istediğinde de evine davet ediyordu. Üç kez filan evine gittim. Birlikte yemek hazırladık, bir şeyler izledik.
İlk veya ikinci gitmemde Pantolonumun düğmesini açtı, istemediğimi söyledim. Hiç seks yapmamıştım ve hazır hissetmiyordum. Hafif ısrar etti, birkaç kez daha düğmemi açtı. Ben tekrar kapattım. Evine son gidişimde gece onda kaldım. Bir şeyler olacağını tahmin ederek gittim. Güzel vakit geçirdik o gün, akşam seviştik. Birleşme kısmına gelmeden Yine hazır hissetmiyorum diyip, durmasını istedim. O sırada beni sanki sözleriyle manipüle etmeye çalıştı, prezervatifi kaçtır boşuna takıyorum gibisinden. En sonunda tamam dedim, bu sefer de erekte olamadı. Şakayla karışık senin yüzünden böyle oldu, ikide bir tak çıkar yüzünden filan dedi. Ama ilk cinsel birleşmem olacağı için gergindim ve birkaç farklı pozisyon denedikten sonra girebildi. Bittikten bir süre sonra ben tekrar yakınlaşmayı denedim, istemedi. Yorgunum filan diyip geçiştirdi.
Sabah uyandık, birlikte bir yere gidecektik. Sabah da yol boyunca da doğru düzgün konuşmadı benimle. O günden sonraki bir iki hafta boyunca soğuk davrandı, ailevi problemlerim var filan dedi. En sonunda hiç aramalarıma, mesajıma dönmedi. Tekrar tekrar mesaj attım. En azından düzgünce ayrılmak için buluşalım dedim. Yer, saat söyledim. Bu mesajıma cevap vermediği halde o saatte o yerde onu bekledim. Gelmedi. Ve bir daha da hiç konuşmadık. Sadece bir kez otobüste karşılaştım, yüzüne bakamadım. O beni gördü, hafif duraksadı, yoluna devam etti.
Aradan üç yıl geçti ama ben hala bu olayı atlatamıyorum. Kafamda sürekli sorular dönüyor, rüyalarıma giriyor. Sanırım ona aşıktım, çok etkilenmiştim. Bir anda böyle hiçbir açıklama yapmadan hayatımdan çıkması beni kahretti. Çok kısa süredir tanıyordum onu ama bende etkisi çok büyüktü. İlk seksimi yaşadığım kişinin bana değer veren birisi olmasını isterdim. O ise tek kelime etmeden gitti. Bunun da pişmanlığı var.
Bir şekilde onu bulup Karşısına geçip neden hiçbir açıklama yapmadan gittiğini öğrenmek istiyorum. Beni sevmiyor muydu, başkası mı vardı, amacı sadece cinsellik miydi ama öyleyse ikinci kez istediğimde niye kabul etmedi? Amacı sadece cinsellik olsa ilişkiye bir süre daha devam etmez miydi? Yoksa beni çekici bulmadı mı? Yaşadığımız cinsellik onu rahatsız mı etti? Bu sorular ve daha fazlası kafamda dönüp duruyor. 3 yıl geçmesine rağmen neden hala böyle? Ben bu düşüncelerden nasıl kurtulacağım?