32 mm maşa mı 38 mm maşa mı???

saçlarım uzun ;ama yakın zamanda orta uzunlukta olacak. ince telli ve dalgalı, tiftikleniyor. günlük doğal geniş dalga yapmak istiyorum derli toplu durması için. ilk defa alacağım için hangisini almalıyım kararsız kaldım. bir de saçı mümkün olduğunca yıpratmayan bir marka ve model varsa bildiğiniz önerebilirseniz sevinirim. işe yarayacağına emin olsam dyson alacağım ;ama bilemedim.

1. Ben remington big curl 38 mm kulanıyorum. Bozuk maşa seviyorum diye 38mm almıştım çünkü saçım inanılmaz maşa tutuyor ve bozulmuyor. bence çok hacimli ve havalı saçlar yapıyor. Çok uğraşmadan hemen öyle kalın kalın alıp sarıyorum. Saçlarım da orta uzunlukta (link: https://hizliresim.com/buz0wr0 Saç) mesela bu saçı öylesine yaptım ve ertesi gün bile hiç bozulmadan bu şekilde kalıyor :d

20 kasım 2023 19:19

2. Çok hoş görünüyor. Teşekkür ediyorum öneri için. Ben de açıkçası çok uzun uzun uğraşmak istemiyorum sanırım 38 mm daha uygun olacak.

20 kasım 2023 19:31

3. Düşündüğün bir marka var mı bilmiyorum ama remingtondan memnunum uzun süredir kullanıyorum çok hızlı ısınıyor tiktokta gülşah diye bir kızdan görmüştüm havalı saçları vardı😄😄

20 kasım 2023 19:38

4. Babyliss düşünüyordum ; ama çok araştırma yaptığım için değil yaklaşık 20 sene önce aldığım ince düzleştiricinin hala sapasağlam olmasından dolayı:) Kolay ısınan ve saçı çok yıpratmayan her seçeneğe açığım. remington'ı da düşünebilirim, maşa denince akla gelen ilk iki marka bunlar bildiğim kadarıyla.

20 kasım 2023 20:03

5. Gülşah'a da bir bakayım😅

20 kasım 2023 20:04

6. (link: https://vm.tiktok.com/ZMjEM9YFn/ Gulsah gonul) kendisini çok begeniyordum saçlarımı nasıl yapıyorum videosunda görüp direkt almıştım maşayı :d düzleştirici olarak bizde de çok eski bir babyliss var ahhaha

20 kasım 2023 22:35

7. Babyliss milli düzleştiricimiz herhalde😅

Teşekkür ediyorum (yazar: selenice) . Bu arada gülşah'la da benzettim sizi ve ikinizde de bakır çok doğal ve güzel duruyor.

21 kasım 2023 12:38