yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    16 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    4 kişilik arkadaş grubu cagrılmamak dışlanmak?

    kızlar 4 kişilik bi arkadaş grubumuz var bunlar surekli bir yerlere gidiyorlar kafelere gezmelere ve bana haber vermiyorlar fotoğraf paylaştıklarında görüyorum cıktıklarını. neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. bir şey söylesem onlar üç kişi ben tekim haklıyken haksız duruma düşüyorum o durumda. kendimi de düşündüm gözden geçirdim ne yapmış olabilirim diye ama yok yani tek bi kavgamız bile olmadı ya da ne bileyim karsımdaki kişiyi dinlemeyi bilen biriyim ters bi hareketim olmadı. kendimi biraz da kullanılıyo gibi hissediyorum. bi yere çağırmıyorlar ama sınav zamanı ya da ders zamanı birden bana su konuyu anlatır mısın surda yardım eder misin ya da notları verir misin diye geliyorlar ozaman benden iyisi yok onlar için. ne yapmam lazım aynı duruma düşen var mı aranızda.

    1. Analizi siz yapmışsınız. İşleri düşünce sizi yanlarında görmek istiyorlar, Keyifli zamanlarında degil. Böyle arkadaşlık olmaz. Hele grup hiç olamamışsınız zaten...

    30 eylül 2018 14:06

    2. üzgünüm süslü ama arkadaş grubu değilsiniz :/

    30 eylül 2018 14:08

    3. Üzgünüm ama ben olsam arkadaşlığımı keserdim sanırım. Konuş diyeceğim ama hem çağırmayıp hem paylaşım yapılması kasıtlı geliyor. O yüzden konuşsan işe yarar mı bilmiyorum ama bence notlarını verip kendini kullandırma. Sen onlara not vermesen tamamen iletişimi keserler gibi geldi bana. 

    Kesin “çocuk musunuz, neden alınıyorsunuz, sizsiz buluşamazlar mı yani” diyenler olacak ama bence bu tür durumlarda çağırılmayan kişinin kalbinin kırılacağını az çok herkes kestirebilir. 

    30 eylül 2018 14:10


    4. hayır yukarıda.

    30 eylül 2018 14:10

    5. Arkadaşlığını kesmelisin. Onlar seni gruplarından görmüyorlar. İnan yıllar sonra pişman olacaksın neden izin verdim diye.

    30 eylül 2018 14:11

    6. Süslücüm üzgünüm ama onlar 3 kişilik bir grup. :(

    30 eylül 2018 14:13

    7. mesela kendi kendilerine buluşan insanlar birden bi tatil beldesine gitme kararı alınca bize diyolar ki siz de gelin birlikte gidelim cünkü erkek arkadaşım ve ben gidersek ulaşım kolaylaşacak ve orda erkek arkadaşımın kalacak yeri var. ve planı o organize ediyor.

    ben mi cok fesat düşünüyorum bilmiyorum ama bu şekilde beni düşünmeye ittiler.

    30 eylül 2018 14:14


    8. aslında maddi durumumun daha yukarıda olması onları ezik hissettirmez çünkü bi yere gittiğimizde aynı şeyleri yiyip içiyoruz. giyim kuşamımız arasında ucurum yok. bilmiyorum sevmiyolar herhalde beni :d

    30 eylül 2018 14:16

    9. sizi kullanıyorlar. fesat değil aksine durumun farkında olacak kadar akıllısınız. tek buluştuklarında plan vb. yaptıklarına sizin için "x'in sevgilisinin evini/arabasını kullanırız, o da şunu öder zaten, aa o derse çalışmıştır boşverin ya ondan alırız" falan diyorlar hatta.

    böyle leş insanlar her yerde. hayatınızdan çıkarın. sizin her halükarda onlardan daha güzel bir hayatınız olacak.

    30 eylül 2018 14:21

    10. anlamadıgım sey de beni sevmiyolarsa hiç muhattap olmasınlar ben sevmediğim arkasından iş cevirdiğim insandan bi şey istemem yüzüne gülmeye de yüzüm olmaz.

    30 eylül 2018 14:34