açıcı kullanmadan bakır rengi tutturabilir miyim?

tupturuncu bir saç istemiyorum. daha orta tonlu bir bakır istiyorum ama herkes açmadan imkansız demiş. saçlarım o kadar da koyu değil aslında. açık kestane gibi. sarı yansımalı. 8.44, 8.77 gibi renkler açıcısız tutmaz mı acaba? yüksek oksidan kullansam veya içine 12 gibi numaralar karıştırsam?

1. Kumral saçımın üstüne 7.77 bakır boyadım ilk ve ikinci boyamamda saçımda birkaç ton vardı üçüncü boyayışımda renk tam oturdu diyebilirim. Sorularınıza cevabım yok o kadar bilgili değilim saç boyama konusunda ama bu belki size referans olur süslü.

8 ağustos 2020 22:50

2. Süslüm burada önemli olan konu saçında boya olup olmadığı. Eğer hiç boya yoksa, kendi renginse ve özellikle söylüyorum kuaförde boyatacaksan yüzde 90 tutar fakat evde kendin boyayacaksan profesyonel boyalardan alıp yüksek oksidanla boyarsan olur diye düşünüyorum. Profesyonel boya dememin sebebi normal koleston, garnier vb boyalar daha koyu tutuyor boya kutusunun üstünde olan fotoğraflardan. Ona da dikkat etmelisin.

8 ağustos 2020 22:53

3. teşekkür ederim süslüler, saçlarımı açmak şart gibi görünüyor. peki şu renk ne biliyor musunuz? bakırlar sanki aşırı turuncu gibi ama bu bir değişik ve hoş. (link: https://hizliresim.com/PAvSF7 bu)

8 ağustos 2020 23:09

4. strawberry blonde diye geçiyor o renk.

8 ağustos 2020 23:21

5. Suslu youtuba acici kullanmadan evde en kolay sac boyama yontemi yaz dus hekimi diye bi kanal var sacini acmadan palette 8 77 ile boyuyor ortaya cikan rengi gorebilirsin maksimum bu kadar acilir boyayla

8 ağustos 2020 23:24

6. teşekkür ederim süslüler. açmak şart. ahh strawberry blonde... tüm hayallerin katili :(

8 ağustos 2020 23:25