açık buğday tenli süslüler size yakışan en iyi saç rengi ne?

saçımı boyamak istiyorum süslüler siyah yaptığımda hiç yakışmamıştı,kızılda,mor ombre olarak vardı güzeldi ginger tarzı yapmıştım o da kötü olmuştu yaş katmıştı size en çok hangi renk kötü ve güzel durdu

1. yakışıp yakışmamada daha çok alt tonunuz önemli. ama daha çok sarı kumral tonları yakışıyor bence

3 ağustos 2020 07:37

2. dogal rengi, acik kahverengi mi ya da acik kestane rengi mi oluyor emin degilim.

3 ağustos 2020 07:41

3. süslü ben de açık buğdayım ve nötr alt tonluyum. sarı bir tık daha baskın gibi. böyle düşünerek saçıma ombre attırdım ama bayağı yoğun paketler atıldı. sıcak bir sarı rengi.

bu kadar mı yakışmaz beni çingene gibi yaptı. direkt küllü cila attım şu an mutlu mesut yaşıyorum. alt ton göre küllünün yakışmaması gerekiyordu ama yakıştı.

bana yakışan diğer renkler: kendi rengim (koyu kumral yani 6 level), kestane, kızıl kahve, açık küllü kumral (8.1).

3 ağustos 2020 09:00

4. Kendi rengim :(

3 ağustos 2020 09:52

5. Saçın cinsi önemli bence.Sac azsa sarı ıyi durmuyor ya da sürekli fone ihtiyaç duyacaksa da iyi durmaz ve sac için yıpratıcı olur.

3 ağustos 2020 09:56

6. Henüz hiç boyamadım ama ben de kendi rengim dışında bir renk hayal edemiyorum. Biraz sarımsı bir tonu var cildimin. Doğal rengi şu an kumral.

3 ağustos 2020 10:46

7. Benim orijinal saçım küllü kumral. Çok soğuk olmayan sarı ombre yaptırıyorum. Genellikle iltifat alıyorum.

3 ağustos 2020 21:37

8. Bana en çok yakışan renk doğal rengim açık küllü kumral.Bence bizim rengimize de en çok küllü tonlar yakışıyor

4 ağustos 2020 00:27