açılıp reddedildiğim çocuğu unutamıyorum?

iyi geceler süslüler, biraz dertleşmek istedim sizinle. bundan yaklaşık bir sene önce hoşlandığım bir çocuğa açıldım. ilk yazan oydu ama “şu aralar ciddi ilişki düşünmüyorum” klişesiyle beni reddetti. orda reddedilmem pek koymamıştı, içimdekileri aktardığım için rahatlamıştım. ama biz o gün sahil kenarında biraz yakınlaştık zaten bir daha görüşmicez diye ve hayatımda yaşadığım en güzel duyguları yaşadım. öncesini ve sonrasını düşündüğümde ilk ve tek her şey yerine oturmuş gibi hissedişimdi. her şey doğru geldi. ama bir daha buluşmadık yazışmadık, bütün yaz geçti. okul başladı ve görünce de hala aynı duygular içindeydim. ondan sonra birileri daha oldu hayatımda ama hep bi şeyler eksikti. nolursa olsun aklımda o vardı. derslerde sürekli görmek zorundayım aynı bölüm olduğumuz için. her gördüğümde “ya olsaydık” sorusu geçiyor aklımdan. çok yoruldum. sürekli onu düşünmekten ve asla aramızda bir şey olmayacağını bilmekten çok yoruldum. ben onu bu kadar düşünürken onun umrunda olmamak...gerçekten denedim unutmayı süslüler ama her seferinde daha da çok özledim onu. bu çıkmazdan çıkmam için bana tavsiye vermek isteyen yada aynı şekilde reddedilip unutamayan birileri varsa yazsın dertleşelim.

1. Suslum sen en azindan acilmissin. Ben acilmadim icimde yasadim cok daha kotu oldu. Her derste gordugumde aci cektim ya aramizda bir ssy olsaydi diye dusunur dururdum. Ama sizin durumunuzda artik net bu adam sizi sevmiyor sevmeyecek. Kendi onunuze bakin. Unutun. Zamanla geciyor gececek. Simdi hayatimda biri var ve cok mutluyum onunla. O gecmisteki sadece gecmiste yasadigim bir duygu olarak kaldi

12 mayıs 2019 00:53

2. birlikte olamayacağınız kesin mi böyle bir konuşma oldu mu ki

12 mayıs 2019 01:02

3. Süslüm daha önce hislerim içimde kaldığı için pişman olmuştum ve bi dahakine böyle bi hata yapmicam açılıcam demiştim. Ve kendi cesaretime de şaşırdım açıkçası.

Bu arada o gün aslında güzel olurdu ama kafam karışık demişti. Kafasının karışık olduğu bir döneme denk geldim. Kararsızsın yani diyince evet demişti. Bu yüzden belki de hala kapı açık gibi hissediyorum ve önüme bakamıyorum. Yazan, konuşmak isteyen insanlara bile şans veremiyorum.

Unutacaksın diyosun süslü zamanla, belki bir gün unutucam evet ama derslerimi de çok etkiliyor bu durum. artık kökten kurtulmak istiyorum.

12 mayıs 2019 01:02

4. Anonim 2, aslında kesin değil işte. Ama isteyen yazardı diye düşündüğüm ve ben onun için fazlasıyla uğraştığım için artık bir adım atamam. Her mesaj geldiğinde ondan mı gelmiştir acaba diye düşünüyorum...

12 mayıs 2019 01:05

5. Ben :) açık açık söyledim içimdeki her şeyi. Bana “şu anda sevgili arayışında değilim” diyerek reddetti. Hala konuşuyoruz, görüşüyoruz. Canım acımıyor mu? Acıyor. Benimki maalesef hoşlanmayı da geçti direkt aşık oldum. 1 seneye yakındır hayatımda. Sadece tartıştığımız zaman 1 gün boyunca konuşmuyoruz ama yine yazan, arayan kendisi.

Ben bu hatayı yaptım hala yapıyorum, sen yapma süslüm. Çok düşündüm onu. Her zaman yanında oldum. En zor anında ben koştum. Alıştım. Ama o alışmadı. lütfen düşünme. Evet zor biliyorum ama aklına geldiği an git başka bir iş yap. En basitinden odanı topla, ders çalış, test çöz. Onunla başbaşa kalma kafanın içinde.

12 mayıs 2019 01:07

6. (yazar: merilini) ben benimkinin biraz takıntı olduğunu düşünüyorum. Tamam deneyelim deseydi bir ilişki yaşasaydık belki bu kadar aklımda kalmayacaktı bilmiyorum.

Ona bir sürü tesadüf yaşamamız üzerine açıldım. Komik gelebilir söyleyeceğim ama sanki benim kaderimdi, insan hisseder ya “o kişi”yi. hala o gün konuştuklarımız, yaşadıklarımız o kadar güzel geliyo ki. Bir saniye sıkılmadık, dolu dolu ve heyecanlıydı. Tek bir gündü ama ömre bedeldi. Şimdi birbirimizi gördüğümüzde sadece gülümsüyoruz yada selamlaşıyoruz.

12 mayıs 2019 01:27

7. Süslüm, o tesadüfleri kader sanıyoruz sadece. Bu acımasız gerçeği kabullenmemiz lazım.

Sana şunu söyleyeyim; her hareketinde, her gördüğümde işte bu adam! Diyorum. Yaşadıklarımız, kavgalarımız, kahkahalarımız... görsen “mükemmel bir çiftsiniz!” Dersin belki de. Ama çift bile değiliz :) biz neyiz belli değil. Evet bu yaptığın belki size gurursuzca ve hatta onursuzca bile gelebilir. 27 yaşındayım bu zamana kadar karşılıksız aşk yaşamadım. Yaşamadığım için de şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sadece kalbim ne istiyorsa onu yapıyorum. Ama olmaması lazım. O kalbi dinlememek lazım. Dinleme. Ben gerçekten yapamıyorum ve üzülürüyorum. Başka biri üzülsün istemiyorum.

12 mayıs 2019 01:34