aşk üçgenine fikirleriniz lazım kızlar?

kızlar bir beyden çok hoşlanıyorum, kendimi onun yanında güvende hissediyorum ve çok da kafa dengim. fakat gelin görün ki eeeeennn yakın arkadaşı benden hoşalnıyor. benim hoşlandığım beyle bir ara iletişim kurmuştuk ama sonra uzaklaştı hissettim zorunlu mesaja cevap veriyormuş gibi ve mesaj atmayı kestim. o da atmadı sonrasında çok da üzüldüm. bir de sınavbelası var belki ondan yazmıyor bilmiyorum ama şimdi mezuniyet için bir araya geleceğiz tekrar. benden hoşlanan bana yakın davranabilir. böyle bir şey de olsun istemiyorum. ümit falan da vermedim. ben hoşlandığım beyi istiyorum ya. ama onun duygusu var mı yok mu onu da bilmiyorum çıkmazdayım. öneri, fikir her şey alınır.

1. Ah süslü aynı durumu yaşadım sonuç: ikisiyle zamanla tamamen koptuk.

Hoşlandığın çocuk diğeriyle gerçekten yakınsa çok zor adım atması. Senin bu durumda yapacağın çok fazla bir şey yok :(

7 temmuz 2021 00:55

2. O kadar iyi anlıyorum ki.. ben kendimi çok yıpratmıştım o süreçte kendimi suçlamıştım benden niye bu kadar uzaklaştı diye. Hani arkadaş olsaydık bari diye düşünmüştüm. Tek tavsiyem sana gerçekten kendini düşün. Gerçekten insanın kendisinden başka kimse değerli değil. Ben bunu çok sonradan anladım. Derslerine asıl mesela kendine odaklan, olması gereken bir şekilde oluyor zaten.

Tabi ilgini hoşlandığın insana belli etmek istiyorsan çekinme en azından senden çıksın için rahat olsun, yapması gereken ne varsa o düşünsün.

7 temmuz 2021 01:11

3. Birebir aynı şeyleri hissetmişiz süslüm yaa.. anlat dinlerim gerçekten. Erkekler çok güzel hayatına bakıyor tecrübeyle sabit. Bizim de öyle yapmamız lazım hem insanın kendine olan güveni yerine geliyor. Çok zor biliyorum ama bunu başarmak lazım.

7 temmuz 2021 08:40

4. Belki de diyorum her şeyi ben yanlış anladım...

7 temmuz 2021 10:25

5. Ondan yana bir şey hissettiysen doğrudur süslü yaa insan yanılmıyor hislerinde genelde. Arkadaşının ilgisini farkettiyse yüksek ihtimal kendisini gerçi çekmiştir. Çünkü bu kadar etkileşimde olup bir anda iletişimin kopmasının başka bir sebebi olamaz bence. Zamana yaymaktan beklemekten başka elden bir şey gelmiyor. Dediğim gibi derslerine odaklanmaya çalış yavaş yavaş, belki hiç beklemediğin bir anda her şey istediğin gibi gider. Beklentisiz olunca insan daha iyi ilerliyor sanki her şey.

7 temmuz 2021 10:37

6. işte orası muamma süslü belki de bi an duygularına yenilip konuştu ama sonrasında içinde bulunduğu durumun farkına vardı. Ben kendime şunu hatırlattım hep demek ki o kadar değer vermemiş bana verseydi daha farklı davranabilirdi. Tabiki arkadaşı önemlidir ona lafım yok ama en azından bu kadar keskin şekilde çıkarmasaydı hayatından. Demek ki benim koyduğum yere koymamış beni.

7 temmuz 2021 15:32

7. aaah süslüm aynı şeyi düşünüyoruz cidden. Gerçekten en öenmlisi olsaydım her şey farklı olabilirdi.

7 temmuz 2021 18:27

8. Bir gelişme olursa yaz lütfen. Sen yine içinden nasıl geliyorsa öyle davran süslü.

8 temmuz 2021 21:00

9. canım valla şu an bana aşık olan kişinin bütün aşklı göndermelerini destekliyor anladığım kadarıyla beğeniyor ediyor. Neyse artık kafama takmıyorum da yani bir de onun göndermelerini beğenmesi biraz üzüyor.

11 temmuz 2021 14:18

10. Oof çok kötü olmuş bu süslü. Kesin konuşmuşlardır az buçuk aralarında seninle ilgili :( akışına bırakmaktan başka yolu yok.

12 temmuz 2021 19:27