aşk mı, zaaf mı, azap mı? süslüler beni soğutur musunuz?
susluler 2017 mayistan agustosuna kadar bir iliski icindeydim. adam çok ıssız adamdı. vardiya muhendisiydi dogru durust gorusemiyorduk. 15 gunde 1 tatili oluyordu onda da önceligi genelde arkadaslari oluyordu. psikolojisi de cok iyi degildi işnden dolayi. beni seviyordu evet ama bu duzeni ben kaldiramadim ve ayrildim ondan. 2018 eylulunden 2019 ocagina kadar tekrar gorusmeye basladik (o stresli isinden ayrilmisti yeni bir işyerindeydi) ama biseyler eksikti belli. yani yanasacak yanasamiyor bi garipti. ama hep disarda seviyeli gorustuk. sonra ocak 2019da bununla sevistik. ben tekrar iliski baslayacak gibi dusunurken bu benden kaçmaya basladi derken ben gorusmeyi kestim. taa ki gecen haftaya kadar... biz gorustuk sonra bunun işi gereği evden bir evrak almasi gerekiyordu. bana dedi ki sen benim evde otur ben yarim saate gelecem evragi teslim edip. o çıkar çıkmaz beni seytan durttu nedense ayaklarim beni onun basucu komidinine goturdu. cekmeceyi actim ve bir defter buldum. icinde bir kıza yazilmis olan aşk mektuplari vardi.. napacagimi bilemedim o gün kendisi geldiginde ona belli etmedim fakat ertesi gün defteri buldugumu, beni resmen o kizi unutmak icin harcadigini falan yazdım ve her yerden engelledim (wp, insta, facebook).. o gun tüm gün bana sms attı. hatta 1 hafta boyunca attı kendisiyle gorusmem icin yalvardi. 1 haftanin sonunda gorustuk. bu kızla benle 2017de ayrildiktan hemen sonra tanismis. benu unutmak icin baslamis ve kiz buna her konuda destek olmus 2 senedir kopamamislar. ama su an tamamen bitmis. benimle tekrar gorustugu evrede kızla ayrilarmis ama yine de arada mesajlasiyorlarmis. ocak 2019da biz sevistikten sonra kız buna tekrar yazmaya baslayinca barismislar. ama kızın evlilik baskilarina dayanamayip ayrilmislar ve bu aşk mektuplari sonrasinda yazilmis, yaklasik 2 ay oncesine ait. bu aciklamalardan sonra gece bitiminde o kizi tamamen unuttugunu soyleyip beni öptü, sardı, ozur diledi falan. fakat bugun yine cok ilgisiz. ya adamı engelledim, engelini acana kadar kul köleydi su an tekra ilgisiz. sizce aklı hala o kızda mı? bu aşktan nasil kurtulcam? olaylar cok karisik ve uzun aslinda insallah anlatabilmisimdir..