aşko kuşko kız olarak manitadan ayrılıp dubaiye taşındım? burada nasıl zengin manita bulcam ?

çok şükür bugünümüze de 🙏 ama hintliden başka bi şey yok burda aşk lazımmmm ama paralı aşk

1. Taksiciler takılıyorsan biz napak??

5 şubat 21:10

2. A1 kız yok her yer onlarla dolu. Bumble fln kaydırdım meraktan iki üç expat anca gördüm

5 şubat 21:16

3. Soruya cevabım: neden hep senin gibi kızlar kazanıyor bu hayatta?

5 şubat 21:20

4. Neyim varmış benim

5 şubat 21:23

5. Boşver bumbşe çalışmaz orada. Dubai mall da bütçenin üzerindeki markaların mağazalarını dükkan gez. Yanaşıp sana bunu alıyım mı diyen en az 3 kişi garanti. Ama sonrası ne olur prosedür nedir bilmiyorum. Ben senede 2-3 defa iş sebebiyle gidiyorum. Giyim olarak Business veya smart casual takılmama rağmen denk geliyorum. Geçen sene tüm gördüğüm hintliler de başta taksi olmak üzere hizmet sektöründe çalışanlarıydı. Kokudan anlıyorsun milletini 🤢

5 şubat 21:30

6. Haha süslü avmde denk geldi aslında biliyo musun. Ama kesin 1-2 karısı vardır zaten çoktan. Ben ciddi aşk istiyorum ama zengin de olsun isterim. Onun dışında hintliler burada her yerde, taksici olsun kurye olsun altyapı çalışanları vs... zaten ırkçıydım buraya gelince iyice ırkçı oldum iğrenç bir millet. Bu arada Dubai yi seviyor musun? Benim 3.ayım hala alışamadım tam olarak

5 şubat 21:32

7. Kız bulursun sabret. Seneye ben de sen olucam bak yazıyorum buraya

5 şubat 21:33

8. A4 yaparsın sen o iş sendeeeee 😍💕

5 şubat 21:35

9. Neden oradasın ss? İş bulup mu gittin? Nerde yaşıyorsun beya nerelerde geziyorsun daha çok? Türklerle iletişime geçtin mi? Avrupalı expatların grupları vardır. Onlara da girmeye çalış bence.

İlk gidişimde gitmemek için kırk takla atmıştım. Neredeyse istifa edecektim, hiç istememiştim. Ama beni çok yanılttı. Güvenli olması, nerdeyse hiç kafamdaki Arap tipinde insanlar görmediğim için hoşuma gitmişti. Ama seviyor muyum, emin değilim. En fazla 3 gece kalıyorum. Genelde otel deyra tarafında tutuluyor. İş görüşmesi ya otelde oluyor ya bir yere götürmek için araba gönderiyorlar. Yarım gün bir avm turu yapıyorım ona da araba geliyor. Bu kadar. Kendi başıma hiç bir yerden bir yere gitmedim. Ne nerede pek bilmiyorum. Bana gösterileni gördüm. O da dümdüz plaza otel avm üçgeni. Çok iç açıcı seyahatler değil o yüzden. Ama güvenli olması beni çok etkiliyor her defasında. 300 euro düşürüp yarım saat sonra dönüp bulmuştum mesela, çok şaşırmıştım.

5 şubat 22:17

10. Bu arada hintliler konusuna katılıyorum. İletişimim pek olmadı ama aralardan daha araplar ve görünce bana kaşıntı geliyor. Şunu yazarken bile burnuma koku geldi :(

5 şubat 22:19