a101,bim de satılan kozmetikleri alırken sizde tereddüt yaşıyor musunuz?mesela urban care sevdiğim bi marka ama a101 de görünce kötü gibi g?

kötüymüş,ellerinden kalmış ürünleri orada satıyorlarmış gibi geliyor. siz ne düşüyorsunuz?

1. Süslü ben bimden bir parfüm aldım.Prize cosmetics floral bouquet adı.Ne zaman sürsem iltifat alıyorum.Fiyatı da 23 TLydi.Bence o kadar da kötü değil kozmetikleri de.

9 ekim 2021 15:38

2. Bana hiç öyle gelmiyor çünkü bim gibi marketlere ürün veren bir firmada çalışıyorum normal ürünü çok sayıda alıyorlar ve peşin ödüyorlar bu marketlerin şube sayısından haberiniz yok sanırım.

9 ekim 2021 16:06

3. @sgul35 parfümün kokusunu biraz tarif edebilir misiniz? Merak eden başkaları da görebilsin diye buradan soruyorum.

9 ekim 2021 16:16

4. anonim 3 hiç beceremem ama tarif etmeye çalışayım.Böyle çiçeksi,tertemiz ferah bir mentollü mendil gibi.İki kelime ile tarif edecek olursam ferah ve temiz kokuyor.Bir müşterim sordu işyerimde parfümünüz ne diye.Çok zarif kokuyor dedi.Babam çok zor koku beğenir .Bunu tazeliyorum, ne sürdünüz buraya çok güzel kokuyor diyor.Tüm işyeri buram buram temiz ve ferahlık kokuyor.

9 ekim 2021 16:48

5. ss gerizekalı mısın sen ya da kazık yemeyi seviyorsun herhalde neden ellerinde kalsın adamlar sayılı aktüel olarak getiriyor uc ürünlerini asıl gratis gibi yerlerde ellerinde kalıyor kırk kere indirime sokuyorlar.

sgul35 in dediği parfüm cacharel noa muadili seven bulan kaçırmasın başta sıkınca başka bir koku gibi geliyor ama durdukça noaya dönüşüyor :)

9 ekim 2021 17:30

6. anonim 4

almaya gidiyorum, çok teşekkürler ya nerden muadil çıkacağı belli olmuyor :))

9 ekim 2021 17:36

7. sgul35, a4 teşekkürler.

9 ekim 2021 22:25

8. Sacmaladin ss

9 ekim 2021 23:03

9. (yazar: sgul35) suslu bimde her zaman olan bir ürün mü yoksa aktüel olarak mı geliyor?

9 ekim 2021 23:08

10. bimden urbanın saç bakım spreyini almıştım 20 tlye getirdiklerinde. watsonstan aldığımla aynıydı gayet. keşke 2-3 tane alsaymışım :(

10 ekim 2021 12:53