1. Öncelikle herkese iyi geceler. Ben 20 yaşındayım ablam 25. birlikte 1+1 bir evde yaşıyoruz, ikimiz de öğrenciyiz. Kendisinin çok yakın bir arkadaşı var ama ben bu kızı sevemiyorum maalesef bir türlü. Sebebi ile ilgili birkaç örnek vereyim; Bize geldiğinde hiçbir zaman yediğini içtiğini kaldırmaz, bunu teklif dahi etmez hiçbir şekilde yardım etmez. Ablam da üşengeç ve biraz dağınık olduğu için bir şey yapmaz kızın yediğini içtiğini ben toplarım. Mesela geçen gün sabah 9'da ablamdan bir şeyler almak için bize geldi, ben uyuyordum. Bağıra çağıra konuştular gülüştüler ev 1+1 bütün sesler kulağımda. Hiç içerde uykudan uyandırdığı ve uyumaya çalışan biri olduğunu düşünmüyor. Genel hareketleri bu şekilde olduğu için sevemiyorum sanırım bir türlü yoksa başka bir kötülüğünü görmedim. Tabi ona hiçbir zaman kötü davranmadım hatta hep aşırı iyi aşırı güleryüzlü davranıyorum ablam için. Bugün yaşanan olay şu gündüz ablam beni aradı ve x ve sevgilisi bu gece bizde kalacak normalde başka bir arkadaşımızda kalacaklardı ama onunla tartışmışlar dedi. İkisinin de kendi ailelerinib evleri var yaşadığımız şehirde ancak kızın sevgilisi yarın başka şehire gideceği için birlikte kalmak istemişler bu gece. Ben de ablama bunu kabul edemeyeceğimi evin 4 kişi kalmak için yeterli büyüklükte olmadığını, yarın okula gideceğimi ve gece duş vs alacağımı düzenimi bozmak istemediğimi rahat uyumak istediğimi, kızın her zaman bizde kalabileceğini ama sevgilisinin kalmasını istemediğimi söyledim. Ablam kızın sevgilisi ile de yakın olduğu için baya kavga etti telefonda benimle. Ben de asla kabul edemeyeceğimi söyledim kapattık. Daha sonra akşam eve geldi normal davrandım o da normal davrandı. Sonra oturuyorduk içeri gitti o sırada telefonuna kızdan bildirimler geldi ben de okudum yanımda olduğu için. "Boşver seninle alakası yok" falan yazdığı için konunun benimle ilgili olduğunu anlayıp girdim mesaja. Keşke girmeseydim. Bir insanın ablasının dışardan birine kendisi hakkında böyle konuştuğunu görmesi o kadar üzücü ki. Bir sürü küfür etmişti bana, afedersiniz ama şöyle şeyler yazıyordu: "p*çliğinden şerefsizliğinden yapıyor hayatım çok özür dilerim lütfen kusura bakma" Çok hızlı göz gezdirdim konuşmaya tamamını okumadım çünkü okusam kalbim daha çok kırılacaktı gördüğüm bu cümle bana yetti. Ablama hiçbir şey söylemedim soğuk da davranmadım ama o kadar keyifsizim ki kalbimde bir ağırlık var resmen. Ablam beni doğduğumdan beri sevmiyor bunun nedenini bilmiyoruz ama annem babam ben hepimiz bunu biliyoruz. Hiçbir zaman hakkımda iyi bir şey söylemez zaten biliyorum ama dediğim gibi daha 1 senedir tanıdığı yabancı birine bu şekilde konuşması, beni kötülemesi kötülemeyi de geçtim bana küfür etmesi kalbimi çok kırdı. Gidip onunla konuş diyeceksiniz ama inanın konuşulacak biri değil maalesef ki. çok kırgın hissediyorum sizce ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim? Şöyle bir nokta da var arkadaşı yarın öbür gün yine bize gelecek elbet bir yerde göreceğim, şimdi onu ve sevgilisini istemeyen kötü zalim kardeş oldum bu kıza nasıl davranmalıyım? Kıza bir bahane bulup konuyu kapatabilecekken uzun mesajlar atıp özürler dileyip bana küfretmesi benim mantığıma sığmıyor
ablamla aramızdaki tartışma hakkında?
- cevaplar
25 nisan 2022 03:28