absürt cinsel içerikli gündelik olaylı anınız var mı?

başlık saçma oldu ama tam olarak nasıl ifade edilir bilemedim. geçen sene evde giymek üzere birkaç tayt satın almak için bulunduğum şehirdeki bir pasajda yer alan ve sadece tayt satan 10 metrekarelik bir dükkana girdim. içeride 2 kabin vardı ve biri dolu (esnafın heyecanından da belli), adamın kucağındaki tayt yığını neredeyse burnuna kadar uzanıyordu. dedim herhalde yağlı müşteri var. neyse adam benimle hiç ilgilenmeyince iki tayt alıp boş kabine girdim. o ara yan kabinden "ahhahaa yav, beni uğraştırdığın şeylere bak" diye bir kadın sesi geldi. esnaf: "uf ama var ya şurası çok güzel olmuş" diyor, kadın kahkaha atıyor filan derken üzerimi değiştirip kabinden bir çıktım; dışarıda 1.75 boylarında, oldukça yapılı (bilemiyorum belki 80 kilo, 45 yaşlarında bir hanım) aynanın karşısında taytla dönüyor, esnaf da ağzının suyu akarak: "arkanı dönsene, of çok yakışmış, bak şunu da denemelisin" filan diyordu. kadın alıcı değil bu arada. "işlerim var, gitmem lazım, eskiden defilelerde çok giyerdik böyle" diyor, adam da :"şu ikisini bari bir giy çıkar, öyle gidersin" diyor, arada "dur şurasını düzeltelim" deyip kadının kıçını filan elliyor, kadın gülüyor. adamın ağzından akan salyayı gördüm yani. 2 dandik tayt alıp çıkmak istiyorum ama adam bir türlü ilgilenmiyor filan derken olay yerini terk etmek durumunda kaldım. seks olur, fantezi yapın tamam ama kardeşim güpegündüz ekmek teknende de yapmazsın ya her neyse bu olayın üzerinden neredeyse 1.5 sene geçti ama sabah niyeyse hatırladım birden. sizin böyle iliklerinize kadar seksi hissettiğiniz gündelik saçma sapan anılarınız var mı?

1. bi gün okulda ders çalışacak yer arıyoruz, her yer dolu. dedik boş sınıf bulalım, orda çalışırız. bi tane bulduk girdik oturduk en dibe, yan sınıftan inlemeye benzer sesler geliyor ama önce ders var zannettim (safoz ben) sonra sesler "orası evet aşkım" falan diye artmaya başlayınca dedim seks var sen kulaklığını tak dersine bak, sonra duvara doğru pat pat sesler gelmeye başladı, ders çalışmak müzik dinlemek mümkün değil. gülesim de geldi ama insanları rahatsız etmek istemiyoruz, 15-20 dk inlemeler eşliğinde pat küt duvara vurmalı hard seks dinledim :(

4 haziran 2021 11:40

2. ya ahahaha, başıma hiç gelmedi ama ben kesin olaylarını bozardım bir şekilde :) aşırı komik olurdu lşsmglsmb. ss ve anon1, nasıl dayandınız? :) hele anon1, ben olsam oldukları odanın kapısını şak diye açıp, paldır küldür girip, "ayy biri sakatlanmış da yardım çağırıyor sandım, pardon!" der geri çıkardım. ahahahahahah

4 haziran 2021 11:44

3. erkek arkadaşım yaptığım sufleyi yerken yediğim en güzel ikinci şey demişti böyle yaramaz bir sırıtışla. sadece ikimizin duyacağını sanıyordu muhtemelen ama tam bunu söylerken arkadaş ortamında bir sessizlik olmuştu. hala çok utanıyorum.

4 haziran 2021 11:44

4. ay a2 ben çok utangacım yaa diyemem öyle gidip hahahdjd bi kere de sey olmustu, erasmusa gitmek için okulun erasmus ofisindeydim bilgi alıyordum, en alt katta camlar filmli dışardan içeri görünmüyor ama içerden her şey görünüyor, kuytu köşede bir yer. muhtemelen bir çift de görünmediklerini düşünerek bildiğin public sekse başladı, oğlan kızın poposunu avuçluyor öpüşüyorlar arada bi cama dayıyor falan hepimiz içerden ???? diye bakakalmıştık

4 haziran 2021 12:15

5. anonim 1'in hikayesine çok güldüm. ben taytları almadan şaşkınlıkla dükkandan çıkıp pasajda 3-5 dakika dolandıktan sonra "o taytları almak benim hakkım" diye düşünüp dükkana geri döndüm, girerken de yazar kasaya çarptım yalandan ve esnafın bir şekilde dikkatini çekip taytları satın aldım. fakat dükkanda nasıl bir cenabetlik varsa taytlardan bana hayır gelmedi. eve geldim, biri önden pot durdu, öbürü bacaklarımda dikiş izi yaptı filan derken hâlâ gardropta dürülmüş, giyilmemiş duruyorlar.

4 haziran 2021 12:16

6. 2 sene once bu zamanlar isvec'e gitmistim. Genelde ogrencilerin kaldigi 1+0 evlerden olusan iki yuksek bloklu bir rezidansta kaliyordum. Bloklar birbirine dik aci yapacak sekilde duruyordu yani ben dairemden diger blogun en uc dairelerini goruyordum. Neyse bir gece uykumdan canhiras feryatlarla uyandim ama inleme falan gibi degil yani adeta evlerine ates dusmus, ilk dogan erkek cocuklarina firavun el koymus falan gibi bir haykiris. O sokla yataktan firladim saate baktim 02:00 disari baktim apaydinlik. O an bir kac dakika isvec'te oldugum icin havanin cok erkek aydinladigini falan hic bir seyi akil edemedim boyle mal gibi soka girmis vaziyette yere coktum kaldim uyku sersemi. Sonra cama ciktim baktim ta karsi blogun en uzak kosesinden ses geliyor ama ben hala sevisme olacagina ihtimal vermiyorum. Neyse en sonunda sesler daha bir sevisme sesi olacak ayarda cikmaya basladi ah'lar oh'lar falan derken yarim saat ortaligi yikti allahin vikingleri.

4 haziran 2021 12:21

7. O degil de siz taytları deneyerek mi alıyorsunuz? Ilk defa duyuyorum asla denemem zaten dar bir de kabinde iskence mi cekecegim.

4 haziran 2021 12:22

8. 1 yıldır belli aralıklarla çaprazımızdaki binada baya yüksek sesle ahlamalı ohlamalı seks yapıyorlar süslüler kafamı dışarı çıkarttığımda neler yaptıklarını görüyor ve seslerini duyuyorum gerçi camları kapattık yine duyuyoruz tam bir rezillik ilk başlarda hoşuma gidiyordu tabii canlı porno diyordum sonra rahatsız olmaya başladım evdekiler falan da duydu tabii geçen yine bağırarak yapmaya başladılar polisi arayacağım yeter artık diye bağırdık isteyen olursa linkleyebilirim jsjsjsj

4 haziran 2021 13:14

9. Bir kere okul otoparkında araba seksine engel olmuştum istemeden. Benim araba bir boşluk ve başka araba bulan çift kendi arabalarını o araya park edip tam başlamak üzerelerken ben gelmiştim. İşin sıkıntılı kısmı şu ki; o sıralarda anahtar bozuktu mecburen kapıya sokup kilidi açmak zorundaydım.

4 haziran 2021 13:22

10. yazlıktayız duvarlar ince osursan duyuluyor gecenin 3 4ü gibi karşı villadaki almancı çift hayvan gibi seks yapmaya başladılar kadın resmen inlemeleriyle bütün siteyi inletti bari camı kapatın amk. sikişe uyandık resmen

4 haziran 2021 15:12