adını feriha koydum’da aysun hanım’ın aslında haklı olması?

bu aralar yine adını feriha koydum’a sardığım için baştan izliyorum. aysun her ne kadar aşırı sinir bozucu ve gereksiz bir karakter olsa da kendince aşırı haklı değil mi aslında? onun yerinde kim olsa feriha gibi bir yalancıya karşı önyargılı olurdu. emir’e yanlışlıkla da olsa sahte yüzük vermesi, gülsüm’ün apar topar koray’la evlenmesi, mehmet’in emir’in arabasının hırsızı olması… hem ünal kadar kibirli de değildi, kapıcı diye hiç aşağılamadı aileyi asıl meselesi ferihanın yalanlarıydı.bence kadın en dizideki en haklı karakter bile olabilir. üstelik yılmaz ailesi de az anasının gözü değildi. tekin ailesi bir bunlar ikiydi zaten.

1. Ay ben de tekrar sardım bu diziye. 20 bölüm falan izledim bir haftada. Benim de dikkatimi çeken başlarda sanemin bayağı iyi bir üvey anne ve eş olması oldu. Kadını cansuyla babası delirtmiş resmen. İyi bile dayanmış.

21 haziran 2022 00:09

2. Evet ya sanem de çok iyi bir kadındı. Önce cansu sonra haldun sonra da levent delirtti kadını. Levent de Evli kadınla yatıyor sonra filozof kesiliyor bildiğin. Ayrıca levent'i feriha'ya aşık etmek aşşırı saçmaydı

21 haziran 2022 00:29