afra mert ramazan demir birlikteliği kesinlestigine gore biraz dedikodu djsjjd?

kızlar sizce mert yazıcıoğlu neden aldatildim demedi de arkadasca ayrildiklarini soyledi? menajerlerin anlasmasi falan miydi acaba? ya da kaniti yoktu olumune inkar mi ediyodu bu ikili

1. ay süslü tam su soruyu açmak için süslüye girmiştim fkdkfm bence mert yazıcıoğlu'na çok büyük haksızlık yapıldı ve resmen sevgilisi ile  yakın arkadaşı tarafından boynuzlandı... kubilay aka haklı çıktı. ama bu ilişki uzun sürmez sürse bile olaylı biter çünkü karma

23 haziran 2023 18:03

2. Uzun iliskilerde taraflarin bir sure sonra daralip macera aramasi beni sasirtmiyor ama kizin vucut dili resmen ben ramoya yukseliyorum diye bagiriyodu yaziciyla birlikteyken de... ama uzun surecegini sanmiyorum ben bunun boyle saman alevi sekli

23 haziran 2023 18:11

3. yazicioglu ne kadar efendi biriymis yakın arkadasi ve sevgilisi tarafindan aldatilmasina ragmen tek bir kötü laf etmedi herkesin yapabilecegi bir sey degil.

23 haziran 2023 18:12

4. tabii ki insanca bir sey ama her seyin bir usulu var ya

23 haziran 2023 18:14

5. ay bilmiyorum ama aldatildigini acikca söyleseydi afra ve mert ramazana büyük bir linc girisimi olabilirdi isleri falanda bozulabilirdi belkide o yüzden sustu iyilik bende kalsin kafasiyla ya da bu duruma düstügü icin kendini kötü hissetmis utanmis ondanda susmus olabilir.

23 haziran 2023 18:18

6. Bence mert yazıcıoğluyla birlikteyken hoşlanıyordu evet ama fiziksel bir şey olmamıştır bu sebeple tam aldatma denemez *bence*. Ya aslında çok tahmin edilebilir şeyler yaşandı. Aralarındaki cinsel çekime karşı koyamadılar belliydi böyle olacağı afra hiç saklayamıyordu ramazan da eğlencesinde işte. uzun ve bağlılık olan bir ilişkiden çok tutkunun ön planda olduğu saman alevi gibi bir aşk görüyorum. Ramazan yakında biz arkadaşken daha iyiydik yaa diyerek yavaştan tüyer çok çabuk sıkılan bir tipe benziyor şöhretin tadını da tam alıp doymamıştır, afranın da dünyası başına yıkılmaz yani eğleniyorlar. Hayatın gerçeği kızlar uzun ilişki başkasına duyulan cinsel çekimle çok kolay bitiyor. Uzun ilişkiye tercih edilen kişi sadakatsiz bağlanmayacak biri olsa bile insan karşı koyamıyor çat diye uzun ilişkisini bitiriyor böyle gözlemliyorum.

23 haziran 2023 18:20

7. kubilay aka ne demişti ki kızlar ben kaçırmışım o kısmı

23 haziran 2023 18:22

8. kubilay aka da sevgilisini miray mıydı aldatmamış mıydı ya ben mi yanlış hatırlıyorum

23 haziran 2023 18:31

9. Aldatildim dememesi cok normal ya. Unlu falan degilim ama benim de basima geldi benzeri ayni is ortaminda. Biz ayrildik ben hic bir yorum yapmadim kimseye. Sonra eski esimle beni aldattigi kisinin iliskisi bir 6 ay sonra falan bomba gibi patladi. Ben de evet bosandik zaten o yuzden demekle yetindim. Cok daha etkili oldu. Bu beni aldatti falan diye sagda solda konusacagima, ki kanitlarim vardi ama herkesle de paylasmak dogru degildi, onlar kendilerini rezil ederken ve ortada dagilmis bir evlilik varken ben kenarda isime gucume baktim. Yani gercekler illa ortaya cikiyor. Insanlarin kendi gozleriyle gormesi bazen daha iyi.

23 haziran 2023 18:41

10. Bir de mert dilanla çıkmaya başlayınca adamı manyak gibi linç etmişlerdi. Bakalım aynisini bu ikisine yapacaklar mı.

23 haziran 2023 18:45