ailesiyle anlaşamayan ve sevmeyen var mı ?

sb

1. Peki onlardan ayri mi yaşıyorsunuz ayni evde mi susluler?

16 mart 2021 15:50

2. ailesiyle anlaşabilen var mı ya

16 mart 2021 15:57

3. Bizimki anlasamamayi gecti düşman olmak oldu artık suslu.

16 mart 2021 16:00

4. valla süslü biz de öyleyiz neredeyse. Bana yaşattığı şeyler yüzünden annem bir miktar mahcup hissediyor o yüzden minnoş davranmaya çalışıyor ama ben çok katıyım onlara karşı. yapacak bir şey yok.

16 mart 2021 16:04

5. sevmemek değil ama çok yoruyorlar be annemin obsesifliği mutsuzluğu her şeyi bana sorması en az on yaş yaşlandırdı beni babamın genişliğine bencilliğineyse diyecek sözüm yok dengeyi bulmaktan çok ama çok yoruldum.

16 mart 2021 16:07

6. Hayatımda olan hiçbir şeyden haberleri olmaz mesela. Her zaman odamda takılırım allahtan kendi odam var onlarla bile oturmam. Aynı evde düşman gibiyiz. Birbirimizden haberimiz yok ve konismaya başlayınca da kavga ederiz sadece.

16 mart 2021 16:23

7. ss kaç yaşındasın çalışıyor musun bütün gün odada oturmak hiç konuşmamak da yıpratıcı bir şey çünkü.

16 mart 2021 17:48

8. 23 yaşındayım öğrenciyim ve çalışmıyorum

16 mart 2021 17:50

9. Evet cok yıpratıcı suslu deliricem yakinda zaten

16 mart 2021 18:38

10. yaşın da küçük daha okuyorsun ayrı bir eve çıkıp hayatını kurman mümkün değil şu durumda. en az iletişim de olsa aynı evin içinde zor neden böyle düşman oldunuz insan evladına düşman olur mu o da ayrı gerçi ya anlatmak ister misin?

16 mart 2021 19:55