airfryer çok gerekli bir şey mi sizce?

merhaba süslüler. ben tek başıma yaşıyorum ve sık sık fırın çalıştırıyorum. xiaomi nin airfryerı 2000 liraya düşmüş trendyolda. sizce alınır mı?

1. Daha az elektrik yaktığı için değil de daha sağlıklı pişirdiği için alınıyor diye biliyorum

21 temmuz 2022 19:09

2. https://www.youtube.com/c/ProHomeCooks

bu hesap cok pratik airfryer tarifleri veriyor, bakiniz.. ben de gecelerde aldim gelsin denemeler yapicam :)

21 temmuz 2022 19:17

3. fırından daha kısa sürede pişirdiği için çok daha ekonomik olduğunu söylüyorlar, hatta elektrik tüketimini hesaplayan bi yazıay denk gelmiştim, baya uygundu. ben de istiyorum almak ama çok mu gerekli bilemedim, kek börek pişiremiyo heralde?

21 temmuz 2022 19:23

4. Kızlar açıkçası yağsız ve sağlıklı pişirme özelliği değil almayı düşünme sebebim. Pratik olması daha önemli. 2 parça şey için fırın çalıştırmak istemiyorum mesela, evim Amerikan mutfak olduğu için kızartma falan yapınca koku problemi oluyor. Bu sorunlar için düşünüyorum almayı

22 temmuz 2022 00:05

5. Bir videoda temizlemesinin aşırı zor olduğunu gördüm o konu benim biraz kafamı karıştırdı

22 temmuz 2022 02:39

6. Teyzelik yapacağım açılın : Mutfak tezgahında kocaman şeyin ne işi var? Ben tost mak, rondo, airfryer, kahve makinesi gibi yer kaplayan şeyleri sevemiyorum ya hele ki küçük evlerde.

22 temmuz 2022 04:04

7. Ay baydınız yemin ediyorum ya. Ss bence al. Kesinlikle fırını önceden ısıt bilmem ne gibi dertler bitti. Hem pratik hem sağlıklı. Tavuğu falan da fırından iyi pişiriyor. İçi sulu dışı kızarmış oluyor. Patlıcan kızarttım, falafel yaptım. Hepsi fırından daha az yağlı ve sağlıklı oldu. Bence düşünme al.

22 temmuz 2022 06:40

8. süslüm ben philips xl modelini kullanıyorum. nişanlım delisi. o kadar çok kullanıyoruz ki. o yemekleri yağsız yapmak ve lezetli yapmak muazzam bir his. hiçbir zorluğu da olmuyor yıkamasının. çok güzel tavsiye ederim.

22 temmuz 2022 09:03

9. Süslüler ya çok ürün pisirilebiliyor mu bunlarda 5 yetişkin olan bir aile mesela alsa yemek yapabilir mi?

Sonuçta büyük tencere, firin tepsisi falan kullanılıyor. Bu baba küçücük geliyor pişirme bölümü olarak. 2 kişiye falan mı uygun bunlar acaba kapasite olarak.

22 temmuz 2022 09:09

10. ben de çok memnunum almanızı tavsiye ediyorum ama kullananlara birkaç sorum olacak sevgili ss vesilesi ile :)

tavuk pişirdiğimde içi pişmiyor - mesela 200 derece 30 dk pişirdim içi yine pişmemişti. nerede yanlış yapıyor olabilirim tavuk deneyenler?

bir de her kullanımdan sonra yıkıyor musunuz yoksa 3-4 kullanımda bir mi yıkıyorsunuz?

22 temmuz 2022 11:23